Tiskarna iz okolice Maribora vam ponuja kakovosten tisk letakov

Iščete tiskarno iz Maribora oziroma s sedežem v bližini Maribora, ki se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami ter z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno? Potem ste na pravem mestu. V tiskarni Versaprint vam namreč ponujamo prav to. Številne zadovoljne stranke so nedvomno najboljši dokaz kakovosti storitev, ki jih ponuja naša tiskarna. Maribor, natančneje Pesnica pri Mariboru je kraj, kjer se nahaja sedež naše tiskarne in kjer naša ekipa sodelavcev skrbi za kvalitetno in hitro izvedbo vaših naročil. Ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo, je tisk letakov v številnih dimenzijah. Upoštevamo vse vaše želje in ideje ter poskrbimo, da bo končni rezultat zares ustrezal tistemu, kar ste si zamislili.

Možna sta barvni ali črno-beli tisk letakov, enostranski ali obojestranski, na voljo vam je različno težak papir...Bravni letaki, zloženke in drug promocijski material za vaše podjetjeTisk letakov razlicčnih oblik in kvalitet

Črno-beli ali barvni tisk letakov po naročilu v tiskarni v bližini Maribora

Kot smo omenili, je tisk letakov možen v različnih dimenzijah oziroma formatih. Tako se lahko odločite za letak:

  • A3 (297 mm x 420 mm),
  • A4 (210 mm x 297 mm),
  • A5 (148 mm x 210 mm),
  • A6 (105 mm x 148 mm),
  • A7 (74 mm x 105 mm),
  • 1/3 A3 (140 mm x 297 mm),
  • 1/3 A4 (99 mm x 210 mm) ali za
  • letak v obliki kvadrata različnih dimenzij (297 mm x 297 mm, 210 mm x 210 mm, 148 mm x 148 mm ali 100 mm x 100 mm).

Seveda pa bomo vašim zahtevam prilagodili tudi druge lastnosti. Možna sta barvni ali črno-beli tisk letakov, enostranski ali obojestranski, na voljo vam je papir različnih gramatur, izbrati je mogoče dodatno plastificiranje (mat, sijaj ali učinek žameta, ki ga dosežemo s tehniko »soft touch«) itn. Naša tiskarna, ki se nahaja v neposredni bližini Maribora, je prava izbira tako za vse, ki se zanimate za manjše naklade, kot za tiste, ki potrebujete zanesljivega ponudnika za pripravo večjega naročila.

Ne živite v bližini Maribora? Naša tiskarna poskrbi za dostavo letakov!

Če vam sedež naše tiskarne, torej Maribor oziroma Pesnica pri Mariboru, ni ravno »ob poti«, to ni razlog, da se ne bi odločili za naročilo pri nas. Tiskarna Versaprint namreč deluje kot spletna tiskarna. Četudi ste precej oddaljeni od Maribora oz. Pesnice pri Mariboru, to torej ni ovira za naše uspešno sodelovanje. Naročilo je mogoče povsem preprosto oddati na naši spletni strani, kjer vnesete vse podrobnosti, povezane z vašimi željami. Če se vam zelo mudi, označite ekspresno izdelavo – pošiljka bo v tem primeru pri vas v še posebej kratkem času.

Za vse ki ne delate blizu Maribora poskrbino z dostavo naročenega materialaVse naročene izdelke lahko tudi hitro dostavimo na vaš naslov

Možen tisk plakatov poljubnih dimenzij

V Pesnici pri Mariboru, kjer se nahajajo prostori naše tiskarne, med drugim izvajamo tudi tisk plakatov. Podobno kot pri letakih je tu prav tako mogoče izbirati med različnimi velikostmi. Poleg standardnih dimenzij vam je na voljo še izbira dimenzij pri meri, pri čemer je maksimalna širina kar do 10.000 mm, maksimalna višina pa do 1500 mm. Možna sta offset ali digitalni tisk plakatov. Slednji pride v poštev predvsem za manjše naklade, ki ne presegajo 100 kosov.

Dodatne dejavnosti: tisk brošur, vizitk in še mnogo več

Za konec naj omenimo še nekaj dodatnih možnosti iz pestrega nabora storitev, za katere smo specializirani v naši tiskarni s sedežem v Pesnici pri Mariboru. Ena izmed njih je denimo tisk vizitk. Poskrbimo, da bo odtis na vizitkah jasen in kakovosten – ne bo vam torej treba skrbeti glede razmazanih ali zabrisanih črk, ki bi pokvarile dober prvi vtis na potencialne poslovne partnerje, stranke itn. Dodatne možnosti, ki so vam na voljo, pa so med drugim še tisk brošur (brošure so nato lepljene oz. mehko vezane, spete z žico ali s spiralno vezavo), darilnih bonov, dopisnih listov, knjig, koledarjev, kuvert, nalepk, map, pisalnih blokov, razglednic, samokopirnih blokov, vabil in voščilnic ter vstopnic. Poleg tega pa je tiskarna Versaprint prava rešitev za vse, ki načrtujete poslovna darila z logotipom vašega podjetja. Za vas ustvarimo promocijska darila po meri, z upoštevanjem vseh vaših zahtev.