Tisk še vedno predstavlja relativno pomembno sredstvo komunikacije

Tisk je kljub dobi digitalizacije še vedno nuja, saj različne tiskovine številnim podjetjem še zmeraj predstavljajo sredstvo sporazumevanja in komunikacije s svojimi (potencialnimi) strankami. Prav zato je pomembno, da si vse tiskovine lično in natančno dodelane, seveda pa moramo biti pozorni tudi na kakovost samega tiska.

Tisk logotipa na promocijski izdelek


Stranke se mnogokrat odločijo za tisk na (poslovna) darila

V naši spletni tiskarni je poleg standardnih tiskovin zelo priljubljen tisk daril in tisk fotografij na platno. V sklopu tiska na darila je najpogostejši seveda tisk na kemične svinčnike, ki jih lahko okrasite z logotipom vašega podjetja, zanimivo grafiko ali morda navdihujočim sloganom. Za obdarjenega bo kemični svinčnik zelo priročno in uporabno darilo, za vas pa zagotovljena promocija vašega podjetja. Poslovna darila so v mnogih situacijah stvar bontona med partnerji. Nepričakovano podarjene majhne pozornosti pa lahko vaše stranke presenetijo, da si vas zapomnijo za zmeraj. Počutili se bodo bolj cenjene in bodo imeli lepšo predstavo o vas, kar pa seveda pomeni tudi, da se bodo raje vračali. V naši tiskarni uporabljamo posebno UV tehniko tiska s pomočjo katere lahko potiskamo zelo široko paleto artiklov. Pri tem se ni potrebno omejevati niti na število barv, kot smo se morali včasih. Na kemični svinčnik, vžigalnik ali katerokoli drug artikel lahko z enim prehodom natisnemo večbarvni logotip ali celo fotografijo. V ponudbi naše spletne tiskarne pa lahko najdete še tisk PVC kartic. Brez kontaktno PVC kartico lahko uporabite kot člansko izkaznico, kartico ugodnosti, promocijsko kartico, USB ključek ali za kakšen drug namen – možnosti so skoraj neomejene.

Tisk na promnocijska ali poslovna darilaTisk logotipa podjetja na promocijske vrečkeNaročite tisk logotipa podjetja na kemične svuinčnike

Pogost je tudi tisk fotografij na platno

Zelo pogosto se ljudje odločajo tudi za tisk fotografij na platno. Fotografije na platnu lahko zelo lepo popestrijo vašo dnevno sobo ali celo pisarno. Pomembno je, da se odločite o merah platna, na katerem želite meti fotografijo odtisnjeno. V tiskarni Versaprint vam bomo pomagali pri izbiri pravilne velikosti za fotografijo, ki jo želite natisnjeno na platno, seveda pa vam lahko pomagamo tudi pri izbiri platna samega. Fotografija je lahko na platno odtisnjena v ležečem ali pokončnem formatu, lahko pa se odločite tudi za kvadrat.


V naši ponudbi pa ne manjka niti možnost tiska na nalepke

Poleg vsega pa v naši tiskarni nismo pozabili niti na tisk na nalepke. Nalepke lahko služijo kot odličen promocijski material. Izberete lahko folijo z oznako »Bubble Free«, ki vam omogoča, da si tudi večje nalepke nalepite sami, in to popolnoma brez mehurčkov, nalepka pa bo na površini izgledala, kot bi jo lepil profesionalec. Primerne so za različne površine in zelo enostavne za namestitev. Izdelava nalepk je pri nas izjemno hitra, tako da so lahko pri vas že v dveh dneh. Naročite lahko nalepke vseh vrst in velikosti, glede na to, kakšne so vaše potrebe in želje. Ponujamo tudi nalepke za steklo, ki bodo odlične za izložbe, steklena vrata ali okna. V naši spletni tiskarni pa se lahko odločite tudi za tisk 3D nalepk, ki jih poznamo tudi pod imenom epoksi nalepke. Poskrbimo pa lahko tudi za pripravo manjših nalepk, ki jih lahko natisnemo kar na A4 polo. Odločate se lahko med sijočim in mat videzom nalepk. Naša izdelava nalepk se širi še na samolepilne folije za vozila (s tiskom ali kot izrez enobarvnih folij), nalepke za table in druge ravne površine, ponujamo pa tudi tisk etiket za najrazličnejšo embalažo. Nalepke, ki jih bomo izdelali, so unikatne in bodo lepega videza, poleg tega pa se lahko pohvalijo tudi z dolgo življenjsko dobo.  

V primeru dodatnih vprašanj o ponudbi tiska v naši spletni tiskarni, smo vam ves čas na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem svetovali tudi o izbiri primernega papirja za vašo tiskovino in o drugih podrobnostih tiska, ki bi vas morda zanimale.