Pošlji povpraševanje

Tiskarna v Mariboru za hiter in kakovosten tisk raznovrstnih izdelkov

Učinkovita promocija je pomemben element uspeha vsakega podjetja in kakovostne tiskarske izdelke po ugodni ceni vam lahko zagotovi naša spletna tiskarna. Maribor je kraj, kjer se nahajamo, pa vendar sodelujemo s strankami po vsej državi. Postopek naročanja je pri nas namreč izjemno poenostavljen. Izdelke lahko pripravimo že v 24 urah in jih brezplačno dostavimo na strankin naslov na dan, ki ga je izbrala ob oddaji naročila na naši spletni strani. V tiskarni Versaprint imamo dolgoletne izkušnje pri tisku in sodelujemo z drugimi tiskarnami po Sloveniji. Prek naše spletne strani lahko podjetja ali posamezniki naročijo tisk brošur, plakatov, promocijskega materiala, vizitk, kuvert, knjig, roll-up stojal in drugih izdelkov. Tiskamo v digitalni ali offset tehniki, odvisno od tega, kateri postopek je cenovno ugodnejši za stranko. Ob oddaji naročila sistem sam izbere najoptimalnejšo tehniko tiska. Stranka lahko to preveri v specifikacijah med samim postopkom naročanja.

Tisk različnih brošur

Enostaven sistem spletnega naročanja za tisk brošur in drugih izdelkov

Ni pomembno, ali se odločate za tisk brošur ali tisk promocijskega materiala, sistem naročanja na naši spletni vam na pregleden način omogoča izbiro vrste izdelka, ki ga želite potiskati. V meniju »izberi izdelek« najprej izberemo glavo skupino: tiskovine, velikoformatni tisk, samolepilne etikete in PVC folije, reklamne table, trgovinska in sejemska stojala ter promocijski material in darila. Vsaka od omenjenih glavnih skupin je razdeljena na večr različnih vrst izdelkov, med katerimi izberemo, kar želimo. Za tisk plakatov, v meniju »tiskovine« izberemo podmeni »plakati«. Tu nadalje izbiramo način tiska in velikost plakata. Če želimo natisniti jumbo plakat, izberemo glavno kategorijo »velikoformatni XXL tisk«. Odprejo se nam podkategorije različnih tipov izdelkov, ki sodijo v to kategorijo tiska (jumbo plakati, plakati, PVC perforirano ceradno platno in PVC platna, cerade). S klikom na vsako podkategorijo se nam odprejo različne možnosti izbire dimenzij.

Več o tisku plakatov v Mariboru

Kako oddati naročilo za tisk promocijskega materiala?

Stranka prek naše strani enostavno naloži datoteko v PDF obliki, ki vsebuje grafično pripravo za tisk po navodilih, dostopnih na naši spletni strani. Nato izbere tip izdelka, na katerega želi tiskati, ter njegove mere. Izbira lahko med različnimi gramaturami papirja. Papir je lahko mat, sijajen ali recikliran. Vrste papirja, katerih izbiro priporočamo, imajo oznako »priporočilo tiskarne«. Na koncu stranka izbere količino natisnjenih izdelkov in tip izdelave: standarden, ekonomičen, ekspresen ali takojšen. Pri vsakem tipu izdelave sistem sam preračuna datum dostave. Vse cene se glede na način dostave, količino izdelkov, uporabljen material in izbran način izdelave nenehno samodejno preračunajo same, zato ima stranka v vsakem trenutku postopka oddaje naročila takojšnjo informacijo o ceni izdelka in datumu dostave. Strankam, ki želijo tisk promocijskega materiala, ponujamo tisk darilnih in tekstilnih vrečk, kemičnih svinčnikov, kratkih majic in PVC kartic.

Tiskarna v Mariboru

Več o tiku na promocijski material

Tisk vizitke, ki bo najbolje predstavljala vaše podjetje

Vizitka je nepogrešljiva pri vzpostavljanju kontaktov z novimi potencialnimi strankami ali poslovnimi partnerji, zato mora biti privlačna na pogled in izdelana iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja trajnost. V spletni tiskarni Versaprint v Mariboru ponujamo tisk vizitke v petih različnih formatih, med katerimi so trije klasični, dva pa z V-zgibom, ki ponuja večjo površino, na katero lahko vključimo več informacij o podjetju. Ponujamo tisk vizitke z zaobljenimi ali navadnimi robovi ter različne možnosti plastifikacije. Vizitke lahko tiskamo na premazni mat, nepremazni ali stoodstotno reciklirani papir. Vizitka je lahko obojestransko ali enostransko barvno tiskana. Trudimo se za ekonomičen tisk s čim manj emisijami v okolje, zato pametno izbiramo materiale in dajemo prednost papirju tistih proizvajalcev, ki ekološko upravljajo gozdove. Pri izbiri tehnike tiska favoriziramo digitalne in druge okolju prijazne tiskarske postopke. Poleg tega smo vzpostavili izjemno privlačen in zabavno enostaven postopek naročanja, ki je prepričal že veliko število naročnikov po vsej Sloveniji. Za vse morebitne informacije pri postopku naročanja smo na voljo tudi prek našega telefonskega centra.