Spletna tiskarna Versaprint ponuja več, za manj denarja

Posebnost našega podjetja je, da smo spletna tiskarna. To pomeni, da za vaše izdelke uporabljamo spletno komunikacijo, kar močno olajša in pospeši delo. Preko naše spletne tiskarne, ki virtualno domuje na naši spletni strani, realno pa v Pesnici pri Mariboru, lahko enostavno in hitro naročite različne tiskane izdelke. V spletni tiskarni vam ponujamo raznolike predloge, ki smo jih pripravili v vašo pomoč. Izbirate lahko med tiskom vizitk, voščilnic, plakatov, knjig ali publikacij, najrazličnejših darilnih artiklov in številnih drugih. Vse produkte v naši spletni tiskarni lahko popolnoma personalizirate, jih opremite s svojimi logotipi ali barvami vašega podjetja. Poleg tega jih lahko naročate v različnih debelinah in kakovostih papirja, kar vam izbiro še dodatno popestri.

Spletna tiskarna Maribor

Naša tiskarna neutrudno zagotavlja kakovostne produkte po vsej državi

Spletna tiskarna Versaprint je inovativno in tehnološko visoko razvito podjetje. Naši stroji in načini dela so prilagojeni hitremu ritmu življenja. Ravno zato nam zaupa veliko strank iz vse države, med njimi podjetja kot so Pošta Slovenije, Zavarovalnica Maribor in Zavarovalnica Sava. Naše vodilo je, da spodbujamo slovensko kakovost. Prek visokotehnoloških storitev, ki jih ponujamo v naši pisarni, in sodelovanja z vidnim akterji slovenskega gospodarstva tako poganjamo gospodarski razvoj države. To je naš pomemben prispevek z zagovarjanju delovnih mest in kroženja znanja v slovenskih regijah. Čeprav smo locirani izven meja osrednjeslovenske regije, pa poslujemo s celotno držav ravno zaradi spletne, torej ne prostorske narave naših kakovostnih storitev. Ekspres dostavo vam jamčimo v enem dnevu, lahko pa se odločite tudi za standardno poštno dostavo, če se vam ne mudi.

Stopite v stik s tiskarno versaprint

Med najbolj priljubljenimi izdelki sta tisk vizitk in tisk letakov

Na naši spletni strani najdete hitre povezave na najbolj priljubljene vrste tiska, med katerimi sta tisk vizitk in tisk letakov. Podjetja se namreč vse bolj zavedajo, kako pomembno je imeti celostno grafično podobo, ki se odraža v vseh izdelkih, ki jih ponujajo. V naši tiskarni vam hitro in kakovostno natisnemo tako artikle, ki jih potrebujete pri vsakdanjem delu, kakor tudi promocijske artikle in majhne darilne izdelke. Svoj logotip lahko med drugim dodate na blokce, koledarje ali bombažne torbe. Ne le med prazniki, ampak skozi vse leto bo vsaka stranka znala ceniti vašo gesto obdarovanja. Menite, da se strošek ne izplača? Veliko ljudi domneva, da je profesionalno tiskanje drago. Ni. Naj vas pomirimo in povabimo na spletno stran, kjer objavljamo vse cenike. Visoki stroški kartuš za namizne tiskalnike, ki jih potrebujete za lastno uporabo, so najdražji način tiskanja. Primerno je le za zelo majhne količine, toda kadar koli želite natisniti več kopij ali doseči boljšo kakovost, je tiskanje pri strokovno usposobljenem ponudniku, kot je Versaprint, manj drago.

Tisk vizitkIzdelava in tisk promocijskih letakov in zloženk

V veselem decembrskem vzdušju je zlasti iskan tisk plakatov in voščilnic

December je pravšnji mesec za tisk plakatov in voščilnic. Gotovo imate tudi v vašem podjetju praznovanja in zabave, na katere bi radi opozorili sodelavce s prijetnimi in kakovostnimi plakati. Voščilnice z ustrezno oblikovanimi lepimi željami ter logotipom vašega podjetja se bo razveselila vsaka vaša stranka. Predlagamo vam, da pobrskate med modeli, ki jih predlagamo na spletni strani, ki jim lahko dodate svoje fotografije, barve in besedilo. Ena najpomembnejših prednosti Versaprint tiskanja je kakovosten tisk na strojih, ki jih imamo na voljo v tiskarni. Ravno kakovost papirja in sijaj barv pa je tisto, kar vaše stranke opazijo in cenijo. Voščilnici lahko dodate še majhno pozornost ali darilo, kjer je prav tako natisnjen enak motiv in ki ga bo vaša stranka lahko uporabljala vse leto. Na takšen način je profesionalen in kakovosten tisk tudi možnost za krepitev vezi s strankami. Radi vam svetujemo glede ustreznosti izdelkov za vaše podjetje. Oglasite se nam preko našega klicnega centra, kjer vam odgovorimo tudi na vsa vprašanja glede naročanja.

Več o tisku letakov