Tisk promocijskega materiala je boljša izbira od družabna omrežja

Kljub izjemnemu pomenu družbenega omrežja se veliko podjetji in posameznikov odloči za tisk promocijskega materiala. Razlog? Čeprav se zdi, da družabna omrežja dosežejo množico ljudi, ni nujno, da so vsi prisotni na njih. Prav tako se velikokrat zgodi, da se nam v elektronskem poštnem predalu nabere toliko promocijskih e-mailov, da raje izberemo funkcijo “izbriši vse”. Letak v poštnem nabiralniku ali velik plakat na oglasnem prostoru naredita na nas dosti večji vtis, saj smo si ju na nekakšen način primorani ogledati. Če se letak znajde v poštnem nabiralniku, ga opazimo, ker moramo pošto razvrstiti. Prav tako zagotovo opazimo ogromen plakat ob cesti. Mogoče ne prvič, ko se peljemo mimo, zagotovo pa drugič, tretjič in četrtič. Verjetno se vam je že zgodilo, da ste se peljali mimo ogromnega plakata, ki je oznanjal prihajajoč dogodek, ki ste se ga nato udeležili ravno zaradi te objave? Dobro tiskan promocijski material je namreč nepogrešljiv del vsake uspešne oglaševalske kampanje, ki je izobešen točno tam, kjer ga bo opazilo veliko število potencialnih strank.

Tisk na promocijski material za podjetja

Oglaševanje s pomočjo tiskanih nalepk

Tiskane nalepke, letaki, tiskani plakati in brošure so izjemno pomemben del oglaševanja, s katerim želimo doseči množico ljudi na določeni lokaciji. Tiskane nalepke so lahko uspešno in cenovno ugodno promocijsko sredstvo, ki ga vsakodnevno videvamo na avtomobilih, stenah, vratih, skladiščih in v proizvodnji. Samolepilne PVC folije oziroma nalepke so vse bolj priljubljena vrsta tiskovine, saj so primerne za različne površine. Izbira oznake “Bubble Free” vam omogoča, da je lepljenje tiskanih nalepk res preprosto in narejeno strokovno. Naša ponudba v podjetju Versaprint d.o.o. obsega nalepke za steklo, ki so odlične za izložbe, okna ali steklena vrata. V naši ponudbi boste našli tudi 3D nalepke imenovane epoksi nalepke, katerih posebnost je, da so zalite s smolo in imajo 3 ali 5-letno folijo. Na A4 polo vam lahko stiskamo manjše tiskane nalepke, da bi pa imeli zagotovljeno celostno izbiro, vam ponujamo tisk nalepk tudi na samolepilne folije za vozila, tisk nalepk za table in tisk nalepk za embalažo.

Tiskanje nalepk

Velikoformatni ali XXL tisk mora biti detajlno dovršen

Da bi vaše oglaševanje videlo kar se da veliko potencialnih strank, vam v podjetju Versaprint d.o.o. ponujamo tri možnosti tiska plakatov, in sicer ekonomično, standardno ter ekspresno. Naročila nad 100 kosov so izvedena v off-set tisku, naročila pod 100 kosov pa v digitalni tehniki. Tisk plakatov ponujamo v različnih standardnih formatih, po želji vam oblikujemo tudi plakate poljubnih dimenzij. Velikoformatni ali XXL tisk plakatov je izredno razširjen, ravno zaradi svoje učinkovitosti. XXL tisk plakatov mora biti kakovosten od daleč ter detajlno dovršen za bližnje poglede.

Več informacij o tisku plakatov

Letaki lahko dosežejo veliko število potencialnih strank

Tisk letakov je za oglaševanje dogodka, storitev ali produkta idealna rešitev. Dosežejo lahko ogromno število potencialnih strank, saj jih lahko podelimo vsaki osebi na cesti, damo na vsak avto ali v vsak poštni nabiralnik. Še pred tiskom letakov se moramo zavedati, da jih bo videla množica ljudi, zato je izjemno pomembno, kakšni bodo. Oblikovno sta pri letakih pomembna preglednost in atraktivnost.

Tiskani letaki morajo imeti izpostavljene pomembne podatke, biti prave barve in vsebovati ravno pravšnje število grafičnih elementov, da niso moteči. Pri tisku letakov lahko izbirate med različnimi velikostmi in oblikami, od manjših letakov pa do A3 formata. Ali bo letak tiskan na eni strani, ali bo tisk letaka dvostranski, je vaša izbira. Kot tudi ali bo barven ali črnobel. V našem podjetju Versaprint d.o.o. vam priporočamo mat premaz, ki bo vašim tiskanim letakom dal lepši videz, lahko pa se odločite tudi za nepremazni in recikliran papir. Ker so odlično in raznoliko komunikacijsko sredstvo, so eden izmed najbolj priljubljenih tiskovin. Uporabimo jih lahko tudi v obliki vabil, kuponov, reklamnih letakov ali časopisnih prilog.

Tiskane brošure so identiteta podjetja

Tiskane brošure se največkrat uporabljajo za predstavitve našega podjetja, naše dejavnosti. Zajemajo vse informacije o podjetju, stike, adute podjetja, izdelke, slike in še bi lahko naštevali. Ker tiskana brošura predstavlja naše podjetje in njegovo identiteto, je ključnega pomena njena izvedba. Izbrati moramo pravo vezavo, lepljeno oziroma mehko vezavo, spenjanje z žico ali spiralno vezavo, pravo lego brošure (pokončno ali vodoravno) in pravo vrsto papirja (premazni mat, reciklirani).