Spletna tiskarna: optimizirano delovanje za hitre, kvalitetne storitve

Spletna tiskarna Versaprint ponuja obširen nabor tiskovin in drugih izdelkov, med katerimi lahko različne stranke, od podjetij do posameznikov, izberejo orodja za učinkovito predstavitev svoje ponudbe, produktov in dejavnosti. Med tiskovinami naše tiskarne so nepogrešljive vizitke, od pisarniških pripomočkov pa dopisni listi, kuverte, mape, koledarji, pisalni ter samokopirni bloki. Za predstavitev daljših vsebin s slikovnim gradivom ostajajo klasični medij knjige, revije, katalogi, brošure; njihovi povzetki pa ponavadi najdejo mesto na zloženkah in letakih. Za področje prireditev in različnih družabnih dogodkov v tiskarni poskrbimo s tiskom plakatov, vstopnic, vabil in voščilnic, za nagovor strank so tu še darilni boni in razglednice. Vsestransko uporabne so tudi nalepke in etikete. Poleg omenjenih tiskovin naš program zajema reklamni tisk večjega formata ter table in stojala, pa samolepilne folije in nalepke, promocijske artikle in tekstil …

tiskarna Versaprint

Pri delu skrbimo za optimiziranost postopkov, to vključuje nizke stroške tiska, zmanjšan vpliv na okolje, enostaven način naročanja in hitro dostavo na naročnikov naslov. Cilj naše tiskarne so kvalitetni in vizualno dovršeni izdelki.

Tiskarna Versaprint: koristne informacije

dostava tiska

Naročila sprejemamo izključno preko spletne tiskarne, naročanje po telefonu ali elektronski pošti ni možno. Vam pa preko telefona seveda nudimo informacije, če potrebujete pomoč med postopkom oddaje naročila. Ob oddaji datotek morajo biti te ustrezno pripravljene, vključno z grafičnim oblikovanjem in opremljenostjo z besedili. Večina izdelkov je lahko narejena v enem dnevu. Tiskamo v digitalni ali offset tehniki, glede na najboljšo stroškovno in cenovno opcijo. Naročen paket vam dostavi naša pogodbena dostavna služba, osebni prevzem ni mogoč. Paket, težak do 50 kilogramov, je dostavljen brezplačno.

VEČ O SPLETNI TISKARNI VERSAPRINT

Tisk promocijskega materiala: od tiskovin do kemičnih svičnikov

V tiskarni tiskamo na najrazličnejše izdelke, ki so uporabni kot promocijski material. Med tiskovinami so to denimo katalogi, revije in brošure, ki so na voljo v različnih formatih in vrstah papirja. Vezava je lahko lepljena oziroma mehka ali pa tiskovine spnemo z žico ali spiralo. Tu so še reklamne table in stojala. Veliko pa je tudi možnosti za tisk na promocijske artikle in darila. Logotipe in različna sporočila lahko natisnemo na številne uporabne izdelke: skodelice, usb-ključke, vžigalnike in kemične svinčnike. Uporaba UV tehnologije direktnega tiska poskrbi za trajnost in kakovosten videz natisnjenega. Tiskamo tudi na bombažne majice, papirnate ali tekstilne darilne vrečke in PVC kartice, ki nas dandanes spremljajo povsod.

Tisk posterjev: posredovanje informacij v privlačni grafični podobi

Posterji ali plakati z dinamično vizualno podobo in le ključnimi besedilnimi elementi pritegnejo oko in poskrbijo za učinkovito posredovanje sporočila o dogodkih in dejavnostih določene skupine ali podjetja. Za brezhiben tisk poskrbimo v tiskarni Versaprint. Strankam je na izbiro več opcij izdelave: ekonomična, standardna, ekspresna … Za tisk do 100 kosov pride v poštev digitalna tehnika, večja naročila pa izvajamo v tehniki offset. Tiskamo na različne vrste papirja. Formati so B0, B1, B2, A0, A1, A2 in A3, lahko pa naročite tudi dimenzije po meri.

tiskanje promocijskega letaka

Tisk A1 formata: plakati za različne priložnosti

Format A1 ima končne dimenzije 594 x 841 milimetrov (format dizajna znaša 598 x 845 milimetrov).

Tako pri digitalni kot pri offset tehniki je na izbiro več vrst papirja. Tako je za digitalni tisk plakata A1 za notranjo uporabo primeren tip Whiteback, za notranjo in zunanjo uporabo pa služita tipa Blueback ali Photo papir s sijajem. Pri offset tisku plakata s formatom A1 pa je papir na voljo kot premazni mat ali premazni sijaj (več različic).

V tiskarni ob spletni oddaji naročila izberete .pdf datoteko s svojega računalnika, ob tem smo pripravili tudi napotke, kako ustrezno pripraviti datoteko, da bo primerna za tisk. Tisk posterjev formata A1 je primeren za številne namene, z domiselnim oblikovanjem in na pravi lokaciji bodo plakati zagotovo