Vsestranska spletna tiskarna, kjer je oddaja naročila enostavna

Spletna tiskarna Versaprint omogoča hiter, kakovosten in ekološki tisk, ki ga lahko enostavno naročite prek naše spletne strani. Zavedamo se, da skoraj vsako podjetje prej ali slej potrebuje tiskovine s svojim logotipom, kot so kuverte, dopisni listi, mape ali bloki. Ponujamo širok nabor možnosti tiska na različne materiale – ne samo na papir, temveč tudi na tekstil, keramiko, umetne mase ipd. Vse bolj priljubljen postaja tisk na majice – tako v poslovne kot zasebne namene. Mnoga podjetja se odločajo za tisk na skodelice ali kemične svinčnike, ki jih nato podarijo poslovnim partnerjem ali strankam. Obenem ponujamo tisk darilnih vrečk različnih dimenzij – tako večjih kot manjših in ožjih, primernih za buteljko vina. Če želite izboljšati vidnost svojega podjetja, se odločite za tisk letakov ali tisk plakatov. Maribor je lokacija, kjer se nahajamo, vendar izdelke razpošiljamo po vsej Sloveniji – zaupa nam že veliko število strank po vsej državi. Odlikuje nas poenostavljen sistem naročanja, ki stranko na zabaven način vodi do cilja – oddaje naročila. Naša tiskarna se ne ukvarja z grafičnim oblikovanjem, zato morate v sistem naložiti datoteko PDF z že izdelano grafiko, ki je pripravljena za tisk (ima robove za porezavo itd.). Podrobna navodila za grafično pripravo so dostopna na naši spletni strani. Ponujamo različne možnosti tiskanja, pri čemer lahko izbirate med različnimi gramaturami papirja, se odločate za matiran ali sijajen papir, za stoodstotno recikliranega … Postopek izbire je enostaven, na koncu pa določite še datum dostave. Glede na vse vnešene parametre sistem sam izračuna ceno tiskanja, pri čemer je dostava brezplačna.

Tisk letakov v najrazličnejših dimenzijah

Ponujate nov izdelek, pripravljate poseben dogodek, ste se preselili v nove prostore ali uvedli popolnoma novo storitev? Letaki so eden od nepogrešljivih elementov promocije vašega podjetja ter informiranja potencialnih strank ali kupcev, saj jih lahko dostavite v poštne nabiralnike. Odložite jih lahko tudi na vidno mesto na frekventni lokaciji, kjer se vsakodnevno zadržujejo osebe iz vaše ciljne skupine, ki jih želite opozoriti na svojo storitev ali povabiti na dogodek. Letak je majhna in priročna tiskovina, ki jo lahko spravimo v žep ali torbico in ga nesemo s seboj ali odložimo doma. Od naročnika je odvisno, kakšno vrsto letakov bo izbral – naša tiskarna ponuja tisk letakov na nepremazni, reciklirani ali mat premazni papir, ki daje najlepši estetski rezultat. Če želite, da so letaki odporni na vodo, se odločite za plastifikacijo. Pri naročanju imate na voljo enajst različnih dimenzij – od manjših kvadratastih oblik do letakov v velikosti formata A3. Če vam zmanjkuje časa, se lahko odločite za ekspresni tisk, letake pa vam izdelamo v samo enem dnevu. Letaki imajo lahko tudi različne motive. Vse tiskovine dobavljamo po vsej Sloveniji.

tiskarna Maribor

Več o tisku letakov

Tisk plakatov in nalepk po ugodni ceni

Plakat je reklamna tiskovina večjega formata, ki jo obesimo na zid in s tem širšo množico mimoidočih opozorimo nase. Ponujamo tisk plakatov v digitalni tehniki (do sto komadov), kjer lahko izbirate med sedmimi različnimi dimenzijami, izberete pa lahko tudi poljubne mere, ter offset tehniki (nad sto komadov), kjer imate na voljo šest različnih dimenzij. Naročanje je enostavno – ko boste spoznali, kako preprosto in hitro je priti do končnega izdelka, se boste morda odločili še za izdelavo katerih drugih tiskovin, ne samo za tisk plakatov. Mariborska tiskarna Versaprint omogoča tudi tisk nalepk – izbirate lahko med različnimi dimenzijami samolepilnih etiket pravokotne ali okrogle oblike. Tiskamo tudi 3D epoksi nalepke, nalepke za stekla, PVC etikete za embalažo, nalepke za vozila, fototapete … Naša tiskarna v Mariboru bo poskrbela, da bodo izdelki dostavljeni na datum, ki ste ga določili, za svoje naročilo pa boste plačali samo toliko, kolikor vam je izračunal sistem med samim postopkom naročila, brez nobenih skritih stroškov. Pri izbiri tehnike tiska in papirja dajemo prednost ekološkim metodam in materialom, tiskamo pa izključno v Sloveniji, saj je eden od naših ciljev podpirati domače gospodarstvo. Naše vodilo je zagotoviti tiskarske storitve na enem mestu po najbolj optimalni ceni. Prav zato nam zaupa vse večje število podjetij.

Nalepka po vaši želji

Več o tisku nalepk