Tisk na spletu je odlična rešitev za podjetja, ki cenijo čas in denar

Smo tiskarna, ki ponuja storitve tiska na spletu številnim slovenskim podjetjem. Naše storitve in izdelki so izjemno kakovostni, naročila pa zelo enostavna. Kako poteka tisk na spletu? Tiskarna Versaprint je fizično sicer v Pesnici pri Mariboru, naročila pa sprejemamo preko naše uporabniku prijazne spletne strani. Preko enostavnega obrazca in nekaj klikov lahko v nekaj minutah naročite tisk na spletu za različne vrste tiskanih materialov. Na naši spletni strani najdete najbolj priljubljene izdelke, ki smo jih izpostavili, pa tudi vse ostale artikle, ki jih ponujamo. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, stili in barvami.

Med našimi storitvami je kakovosten tisk fotografij na platno

Poleg klasičnih tiskanih izdelkov ponujamo tudi vse bolj priljubljen tisk fotografij na platno. Le kaj je lepšega, kot svoje dogodivščine, lepe družinske trenutke ali pomembne dogodke primerno ovekovečiti na eleganten način in razstaviti v svojem domu? Kakovosten tisk fotografij na platno v spletni tiskarni Versaprint ponujamo ugodno in hitro. Vsi izdelki so na voljo v ekspresnem roku 24 ur. Standardna dostava traja približno teden dni. Ne glede na vrsto naročenega izdelka ali rok dostave pa vam zagotavljamo vrhunsko kvaliteto naročenega. Poleg usposobljenih sodelavcev imamo na voljo tudi najbolj inovativne stroje, ki omogočajo doseganje višjih ravni podrobnosti, pa tudi programsko opremo in strokovno znanje za optimizacijo vsakega tiskanega naročila. Dodatni dejavniki, ki jih strokovnjaki za tiskanje pri Versaprintu nudimo glede kakovosti tiska na spletu, so možnosti, ki jih lahko uporabimo za izboljšanje končnih izdelkov. Obstajajo namreč napredne tehnologije, kot so premazi ter tekstura materialov, ki jih lahko dosežemo samo v tiskarni. Ti končni detajli tiska na spletu vam omogočajo, da vaš izdelek izstopa in traja dlje od konkurenčnih. Če potrebujete pomoč pri naročanju, se obrnite na naš klicni center, kjer vam bomo prijazno pomagali.

Tisk fotografij na platno

V predprazničnem času vam priporočamo tisk daril

Morda mislite, da je tisk daril in promocijskega materiala predrag za vaše podjetje? Presenečeni boste nad ugodnimi cenami, ki jih ponujamo. Na spletni strani vam pregledno pojasnimo vse variante cen za vsak izdelek iz naše ponudbe. Cena je odvisna od kakovosti papirja, količine naročenih kosov in uporabljenih dodatkov. Važno pa je, da v vsakem primeru obdržite popoln nadzor nad stroški. Tako lahko ob novem letu svoje zaposlene razveselite z majhno pozornostjo. Priporočamo vam različne artikle, od pisal do pisalnih blokov in bombažnih torb, ki jih najdete na spletni strani. Dodate lahko svoj logotip ali izbrano besedilo. Jamčimo vam, da bo končni rezultat prijeten tudi za oko, saj imamo zaposlene in stroje, specializirane za kakovostno tiskanje. Med našimi strankami so znana slovenska podjetja, kot so Zavarovalnica Sava, Pošta Slovenije ter Terme Maribor.

Postisk daril in darilnih paketov

Naj bo vaše darilo strankam tisk koledarjev za novo leto ali tisk vžigalnikov

Tudi tisk koledarjev je izjemno uporabno darilo ob prehodu v novo leto, ki ga lahko v svoj prid izkoristi veliko podjetij. Med uporabnimi darilci za stranke ali poslovne partnerje so tudi vžigalice ali vžigalniki. V našem podjetju opažamo, da tisk vžigalnikov že dolgo ni več primeren samo za kadilce. Ne glede na izbiro darila pa je pomemben že sam namen, ki izkazuje hvaležnost in spoštovanje. Z obdarovanjem širite dobro voljo in kažete tudi na duh, ki v splošnem vlada v vašem podjetju. Pozitivno privlači pozitivno, zato tudi dobra dela in obdarovanje prinašajo pozitivnost nazaj v vaše podjetje. Poleg tega so darilca in promocijski artikli lahko tudi posredno oglaševanje ter razširjajo dober glas o vas. Ob prihajajočih praznikih velja spomniti tudi, da je to dobra priložnost za izkazovanje hvaležnosti zaposlenim in strankam. Obdarovanje in simbolična darilca tako za zaposlene kot stranke jim namreč nakazujejo, da so z vaše cenjeni in spoštovani. Vabimo vas, da se nam oglasite in pomagate izbrati pravšnji izdelek, ki bo to izražal v vašem imenu.

Več o tisku koledarjev