Tisk brošur in drugih tiskovin

V spletni tiskarni Versaprint so na voljo najrazličnejši tiskarski izdelki, od tiska brošur do velikoformatnega tiska jumbo plakatov. Tiskovine služijo številnim namenom, nekatere so uporabne kot pisarniški in poslovni material, druge kot orodje oglaševanja določenega produkta ali predstavitve dejavnosti nekega podjetja, služijo lahko kot poslovno ali promocijsko darilo, so tudi sredstvo obveščanja javnosti in še marsikaj … V našem podjetju si prizadevamo za kakovosten tisk in okolju, naravi prijazne delovne procese. Nudimo vam celosten nabor izdelkov, v katerem najdete pripomočke, ki najbolj ustrezajo vašim ciljem in sporočilom, ki jih želite deliti.

spletna tiskarna Versaprint

Tisk na spletu: naša spletna trgovina

Na naši spletni strani so izdelki, ki jih ponujamo za tisk, razporejeni v več kategorij. Ko izberete želen izdelek (po tipu, velikosti), vstopite v spletno trgovino. Tu lahko natančneje določite še vrsto papirja, količino, termin izdelave in podobno. Najdete tudi navodila, kako mora biti datoteka pripravljena za tisk specifične tiskovine. Nato izdelek daste v košarico in nadaljujete z naročilom (izberete način plačila, določite naslov za dostavo …). Ko končate z naročilom, lahko njegovo stanje spremljate s prijavo v uporabniški račun. Če potrebujete vodenje skozi naročilo, vam seveda pomagamo po telefonu. Tiskamo v offset in digitalni tehniki – in pri tiskovinah, narejenih z digitalnim tiskom, nudimo brezplačen testni odtis. V uporabniškem računu na naši spletni strani je mogoče naročilo tudi preklicati in oddati novega. Postopek naročila tiska na spletu v tiskarni Versaprint je enostaven in uporabniku prijazen, naročeni paket bo kvalitetno izdelan in dostavljen po dogovoru.

ZA POSTOPEK NAROČANJA PRITISNI TUKAJ

Tisk brošur: možnost kreativnih izvedb

Brošure sodijo med najpogosteje uporabljene tiskovine in srečamo jih na vsakem koraku. V njih podjetja predstavljajo svoje prodajne programe, poslužujejo se jih razna društva in zavodi, brošure nas skratka seznanjajo z raznoraznimi temami in aktualnimi področji. Pri nas tisk brošur opravimo v različnih formatih ter pokončno ali vodoravno. Tako za vsebino/liste kot za platnice nudimo različne vrste papirja (premazni mat, nepremazni, reciklirani …). Na voljo so različne vezave: lepljena/mehka, spiralna ali spenjanje z žico. Tisk brošure; barvna ali črno-bela vsebina, podprta s slikovnim materialom, bo videti brezhibno.tisk brošur

Kvaliteten tisk vizitke za poslovne namene

vizitka Versaprint

Vizitke so v poslovnem svetu klasičen način vzpostavljanja in ohranjanja stika s partnerji in strankami. Kvalitetno tiskana vizitka, opremljena z jedrnatimi informacijami in lepo grafično podobo, odlično služi svojemu namenu. Vizitke tiskamo v petih dimenzijah: 85 krat 55 mm, 90 krat 50 mm, 50 krat 50 mm, 85 krat 55 mm, 55 krat 85 mm (slednji dve verziji sta v V-zgibu, tisk pa je vodoraven ali pokončen). V spletni trgovini določite tudi možnosti plastifikacije in zaobljenosti robov, vrsto tiska (eno- ali dvostranski) ter tip papirja.

Tisk na nalepke za številne namembnosti

Nalepke in samolepilne etikete so nepogrešljive pri označevanju za vse namene: od označb artiklov in embalaže do nalepk na avtomobilih. Ponujamo tisk na nalepke z močno lepilnostjo, ki se bo obnesla na različnih podlagah, od stekla do sten. Možna je izbira vodoodpornih nalepk PVC Eurolabel Rayfilm. Nalepke so lahko v klasičnih formatih, pa tudi v poljubnih oblikah in dimenzijah. Poleg tega ponujamo samolepilne etikete na poli formata A4, ki vsebuje bodisi kvadratne bodisi okrogle nalepke različnih velikosti, ali pa etikete za CD-je. Tu je še ponudba 3D epoksi nalepk (zalitih s smolo), nalepk za izložbe in reklamne table …

tisk fotografija

Tisk jumbo plakatov: vidni na daleč

Ponudba našega XXL tiska med drugim obsega jumbo plakate. Ti veliki plakati so zelo opazni. Naredimo jih v velikostih 4000 krat 3000 mm ali 5040 krat 2380 mm, lahko pa tudi v poljubni dimenziji, prilagojeni vašim potrebam. Material oziroma papir je Blueback, ki je primeren za pogoje zunanje uporabe.

Vabljeni k obisku naše spletne strani in ogledu celovite ponudbe tiska na spletu.