Tiskovine: tisk brošur, vizitk, letakov in plakatov

Tiskovine poleg digitalnih medijev še vedno ostajajo nepogrešljiv del oglaševalske industrije, saj s svojim izgledom in velikostjo pritegnejo mnogo mimoidočih pogledov. Med najpomembnejše tiskovine tiskarne Versaprint tako uvrščamo zlasti tiskanje (jumbo) plakatov, brošur, vizitk in letakov. Na področju najrazličnejših tiskovin, ki vam jih nudimo pri Versaprintu, se odlikujemo po kakovostnih in hitrih storitvah. Večina naših izdelkov je namreč dobavljiva že v zgolj enem dnevu. Tiskanje plakatov (Maribor in Ljubljana sta pri tem le dve izmed mest, kjer po naših izdelkih vlada največje povpraševanje) – tako majhnih in velikih formatov oz. dimenzij je zdaleč najbolj priljubljeno pri podjetjih, ki želijo privabiti kar največ kupcev. Letaki, brošure in vizitke – tisk je tu zaradi manjših dimenzij seveda ugodnejši – pa so namenjeni takojšnjemu dosegu kupcev in promociji izdelkov oz. storitev novejših podjetij. Raznorazne tiskovine, ki jih nudimo pri tiskarni Versaprint, prepričajo s svojo kakovostjo – tako samega papirja kot tudi tiska –, zaradi česar nam zaupajo mnoge stranke. Bodisi tisk brošur in tiskanje plakatov bodisi tisk jumbo plakatov – pri naši tiskarni razpolagamo z široko izbiro najraznovrstnejših tiskovin različnih formatov in dimenzij.

tisk letakov

Tiskanje plakatov – Maribor in okolica

S tovrstnimi tiskovinami, kot so denimo (jumbo) plakati, lahko kaj hitro opozorimo na svojo dejavnost, dogodek, ugodnosti in akcije, ki jih načrtujemo. Tiskanje plakatov (Maribor s svojo okolico ter ostali kraji) predstavlja namreč nepogrešljiv del vsakršne reklamne in promocijske kampanje, ki jo imamo v načrtu. V kolikor se odločimo za tisk jumbo plakatov, obstaja velika verjetnost za to, da bomo pritegnili mnogo ljudi na izbrani lokaciji. Zatorej je najbolje, da so tiskovine te vrste dobro vidne, vpadljive ter postavljene na za to primernih mestih, kjer jih bo opazilo karseda veliko ljudi. V okviru tovrstnih tiskovin našim strankam nudimo tri možnosti tiska plakatov (Maribor in ostali kraji pridejo pri tem najbolje v poštev) oz. tiska jumbo plakatov, in sicer ekonomično, standardno ter ekspresno izdelavo. Vsaka izmed njih je opravljena hitro, a vselej kakovostno. Pri tem nudimo različne dimenzije oz. formate plakatov, letakov, brošur in ostalih tiskovin. Pri tem pa vedno velja, da stranka plača le tiskovino (torej tisk brošure, vizitke, plakatov itd.), medtem ko je dostava brezplačna.

tiskanje plakatov

Podrobnosti tiska jumbo plakatov

V tiskarni Versaprint nudimo naročilo različnih tiskovin, vse od tiskanja plakatov (Maribor, Ljubljana in ostala mesta, kjer najbolje pridejo do izraza), tiska jumbo plakatov, tiska brošur, letakov in vizitk. Tisk je ugoden in hiter, poleg tega pa vam nudimo brezplačno dostavo. Vse tiskovine so dobavljive v različnih velikostih in formatih, vse od manjših do večjih – vse od vizitk do jumbo plakatov. Prav tako vam nudimo tisk na različne vrste papirja. Poleg tiska brošur in plakatov nudimo tudi ugoden tisk vizitk. Tiskovine te vrste so seveda ugodnejše od tiskovin večjega formata in predstavljajo ključen del promocijskega materiala.

brezplačna dostava

Vizitke – tisk, ki vzpostavlja kontakte

Tiskovine lahko pripomorejo k boljšemu in hitrejšemu oglaševanju oz. promociji določenih izdelkov oz. storitev, lahko pa pomagajo vzpostaviti kontakt s potencialnimi strankami. Tiskovine tiskarne Versaprint, kamor uvrščamo tisk plakatov (Maribor z okolico), tisk brošur in celo tisk vizitk, se odlikujejo po svoji kakovosti in raznolikosti. Vizitke – tiskovina, ki je že skorajda iz mode – še vedno velja za nepogrešljivo sestavino vzpostavljanja in vzdrževanja poslovnih kontaktov. Pri Versaprintu vam nudimo različne dimenzije vizitk. Tisk je tu namreč mogoč v kar petih dimenzijah, ponujamo pa vam tako klasične vizitke kot tudi tiste, ki jih lahko prepognemo. Pri tem se morate le odločiti za vrsto vizitke, ki jo potrebujete. Tovrstno tiskovino lahko v obliki PDF dokumenta, izdelanega v skladu z našimi navodili, naložite prek naše spletne strani, mi pa poskrbimo za vse ostalo. Pri vizitkah tisk prilagodimo vašim željam in zahtevam, ob oddaji naročila pa se dogovorimo tudi o lastnostih vizitk, tj. o zaobljenosti robov, vrsti plastifikacije in papirja, dvostranskem oz. enostranskem tisku itd.