Tisk nalepk različnih vrst in daril oz. promocijskega materiala

Tisk nalepk poskrbi, da je označevanje številnih predmetov oziroma izdelkov izjemno hitro in preprosto. Danes so vam na voljo mnoge prilagoditve, ki omogočajo, da vizualno podobo povsem uskladite s svojimi željami oz. potrebami. Da pa bo delo opravljeno resnično kakovostno, poiščite profesionalnega ponudnika, ki bo kos tudi morebitnim zahtevnejšim izzivom.

Tisk na nalepke ali direkten tisk na poslovno darilo poskrbi da si vas poslovni partner zaposmni

Profesionalno in ugodno tiskanje nalepk – cena in kakovost, ki navdušita!

V podjetju Versaprint se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami, ko gre za tiskanje nalepk. Cena pa je dodatni razlog, zakaj izbrati prav nas, saj vam kljub vrhunski kvaliteti ponujamo ugodne storitve, kar velja celo za najkompleksnejša naročila, ki zahtevajo še posebej veliko znanja, in za ekspresno izdelavo, ko je potrebno zelo hitro tiskanje nalepk. Cena posameznega kosa bo sicer še posebej ugodna pri večjih nakladah. 

Možne najrazličnejše oblike, med drugim tudi tisk okroglih nalepk

Zagotavljamo vam, da bomo pri izdelavi upoštevali vse vaše želje. Odločite se lahko za poljubne oblike, npr. za klasične pravokotne oziroma kvadratne ali pa za tisk okroglih nalepk. Ob oddaji naročila, ki je možno kar prek spleta, izberete želene dimenzije, oblike (tisk okroglih nalepk idr.), število kosov, strojni razrez po poljubni vektorski liniji ali dobavo na roli in datum, do katerega potrebujete naročene izdelke, ki jih nato pošljemo na izbrani naslov. Na koncu naložite še datoteko z želenim napisom oz. motivom. Prosimo, da si pred tem ogledate naša navodila za pravilno pripravo datotek. Če potrebujete pri tem dodatne napotke, nas pokličite na telefonsko številko, navedeno na naši spletni strani.

Ena izmed možnosti tisk prozornih nalepk za steklo oziroma izložbe

Za vas natisnemo nalepke za različne namene uporabe – poleg tistih, ki so namenjene označevanju izdelkov/embalaž, so denimo možne še manjše nalepke na A4-poli, 3D epoksi nalepke, ki so zalite s smolo, samolepilne folije za vozila, fototapete ipd. Nudimo vam še tisk prozornih nalepk večjih dimenzij, ki jih je mogoče uporabiti na steklu. Tisk prozornih nalepk se pogosto uporablja za izložbena okna, zato je tu na zahtevo naročnika možna posebna UV-zaščita (laminacija). Poleg nalepk vam ponujamo še izdelavo mnogih drugih tiskovin – od letakov, plakatov in brošur pa do koledarjev, kuvert ter vizitk. Tudi v tem primeru naročilo oddate kar s pomočjo posebnega obrazca na naši spletni strani.

Prava izbira za vse, ki iščete kvaliteten tisk daril za poslovne partnerje

Prilagojen tisk za vaša poslovna darilaTiskovine in tisk na podlovna darila za vaše aprtnerje

Promocijska darila igrajo pomembno vlogo pri povečevanju prepoznavnosti vašega podjetja, zato je zelo pomembno, da so tovrstna darila izbrana premišljeno, hkrati pa mora biti poskrbljeno za kakovosten tisk daril. Če se odločite za Versaprint, to ne bo težava, saj so poslovna darila prav tako eno izmed področij, na katerem imamo ogromno izkušenj. Promocijska darila, s katerim težko zgrešite, so zagotovo pisala, saj je to nekaj, kar nam pride vedno prav. Tako bodo vaši poslovni partnerji in stranke večkrat dnevno nezavedno opomnjeni na vas, kar bo zagotovo pripomoglo h krepitvi uspešnih poslovnih odnosov. Za tisk daril lahko izberete plastične ali kovinske kemične svinčnike v različnih barvah / barvnih kombinacijah, ki jih nato opremimo z motivom / dizajnom po vaših željah. Še ena izmed možnosti za poslovna darila pa je tekstil, natančneje majice ali vrečke iz blaga. Če vas zanimajo majice, je dobava seveda možna v različnih dimenzijah. Izbrani motiv pa natisnemo na poljubno mesto, ki ga določite sami  – spredaj, zadaj in/ali na izbrani rokav. Obiščite našo spletno stran in najprej izberite kategorijo izdelkov, ki vas zanimajo, nato pa označite želene lastnosti, količino in druge specifikacije. Poskrbeli bomo, da bo naročilo pripravljeno za odpremo v najkrajšem možnem času, pri čemer vam je, kot že omenjeno, na voljo možnost ekspresne izdelave. Če se odločite za digitalno tehniko, vam pred začetkom izdelave po želji priskrbimo testni odtis, na podlagi katerega se boste prepričali, ali se vsi detajli zares ujemajo z vašimi pričakovanji.