Vgradne omare po meri: načrtovanje garderobne omare z drsnimi vrati za spalnico

Vgradne omare po meri omogočajo 100 % izkoristek prostora, ne glede na to, ali imate na razpolago velik ali manjši prostor. V podjetju Venge d. o. o. vsako vgradno omaro izdelamo po meri, saj le tako dosežemo maksimalen izkoristek prostora, ki ga imate na voljo za omaro. Izdelava po meri pa ne pomeni samo to, da dimenzije prilagodimo vašemu prostoru. Pomeni še veliko več. Notranjost in zunanjost vgradne omare si lahko prav tako uredite po lastnih željah in zahtevah in si na tak način še dodatno prilagodite prostor. Vgradne omare z drsnimi vrati so izredno priljubljene, ker so zelo praktične, pa tudi sam videz omare je atraktiven. Vgradne garderobne omare po meri za spalnico ponujajo več kot le prostor za shranjevanje, lahko so tudi predelne omare, ki ločujejo prostor na dva dela. Možnosti pri načrtovanju vgradne omare so neskončne.

Vgradne garderobne omare po meri


Vgradne omare z drsnimi vrati bodo izpolnile vaša pričakovanja

V podjetju Venge d. o. o. vam ponujamo individualne rešitve na področju vgradnih garderobnih omar, kar pomeni, da za vas izdelamo kakovostno vgradno omaro po meri in vaših željah. V sodelovanju z nemškim podjetjem Raumplus vam zagotavljamo najvišja merila kakovosti v razvoju drsnih vrat, pri tem pa sledimo najnovejšim tehnologijam. Kakovostne površinska obdelava profilov drsnih vrat Raumplus zagotavlja izjemno odpornost proti poškodbam in dolgo življenjsko dobo. Kolesa drsnih vrat na naših vgradnih omarah po meri so izdelana še posebej natančno in so protiprašno zaprta, kar zagotavlja neslišno in brezhibno drsenje drsnih vrat. Vgradne omare z drsnimi vrati izdelujemo z mislijo na zahteve in potrebe kupcev, zato je vsak naš izdelek narejen po meri in željah naročnika.


Načrtovanje vgradne garderobne omare po meri

Pred odločitvijo za vgradno omaro po meri je potrebno dobro premisliti o tem, kaj pravzaprav pričakujemo od omare in kaj bomo v njej shranjevali. Temu primerno je potrebno načrtovati notranjost omare, zunanjost pa prilagoditi ostalemu prostoru oziroma spalnici. Naše vgradne omare po meri so sestavljene iz notranjega dela in zunanjega vidnega dela. Za notranji del vgradne omare lahko pri nas izbirate med tremi različnimi načini izdelave (klasična notranjost, sistem Uno in sistem Cornice). Za zunanji vidni del pa lahko izbirate med drsnimi vrati Raumplus z vodili ali pa običajnimi vrati. Načrtovanje vgradne omare bo z nami lažje, saj vam omogočamo tudi strokovni posvet z arhitektom, ki vam lahko izdela tudi 3D izris, da si boste vašo novo vgradno omaro po meri lažje predstavljali v prostoru.

VGRADNE OMARE IN OSTALO POHIŠTVO PO MERI


Vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara z drsnimi vrati, ki jo za vas izdelamo iz najbolj kvalitetnih in trpežnih materialov, je lahko vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ter od tal do stropa. Vgradna garderobna omara je običajno narejena od in do obodnih površin, če pa imate drugačne zahteve, je lahko omara narejena tudi do želene višine oziroma dolžine. Tudi pri načrtovanju notranjosti omare pri nas imate nešteto možnosti, saj si lahko vgradno omaro prilagodite tako, kot sami želite. Izbirate lahko med raznimi dodatki, kot so izvlečni obešalniki, obešalne police, poloce, izvlečne police, predali na mehko zapiranje različnih globin z ročaji ali brez, predali za ure, nakit in drobne predmete, obešalniki za hlače itd. Na voljo so različne barve drsnih vrat, leseni dekorji, enobarvni dekorji, barvna stekla itd.

načrtovanje vgradne omare z drsnimi vrati


Vgradne omare za spalnico in ostale prostore

Največkrat se ljudje odločajo za vgradne omare za spalnico, če pa prostor to dopušča, so odlična rešitev za spalnico tudi garderobne sobe. Vgradno omaro lahko postavite tudi kot pregradno omaro med dvema prostoroma in si s tem zagotovite uporabno površino, delno zvočno izolativnost in ločnico med dvema prostoroma. Vgradna omara je lahko tudi odlična rešitev za hodnik ali predsobo, kjer priporočamo izbiro svetlih in nevtralnih barv drsnih vrat, saj lahko na tak način tudi optično povečate prostor.