Pri nas dobite pohištvo po meri po ugodnih cenah


Smo podjetje, ki izdeluje kvalitetno pohištvo po meri. Za kvaliteto naših vgradnih omar po meri jamčimo z garancijo. Vgradne omare po naročilu izdelujemo, saj lahko le tako zagotovimo optimalno prileganje v željeni prostor in izkoristek prostora. Smo edini uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus, ki je vodilno podjetje na področju drsnih vrat. Cene vgradnih omar po meri so glede na kvaliteto ugodne.

VEČ O DRSNIH VRATIH PO MERI


Vgradne omare so primerne za vse prostore vaše hiše


 cene vgradnih omarVgradne omare po meri so primerne za vse prostore v vašem domu. Primerne so tudi za kopalnice, ker uporabljamo materiale, ki so odporni na vlago. Vgradne omare po meri lahko uporabite tudi kot funkcionalno pregrado za prostor. Vrata vgradnih omar imajo lahko videz lesenih ali enobarvnih dekorjev in barvnega stekla. Vgradne omare po meri so sestavljene iz zunanjega vidnega dela, ki so krilna ali drsna vrata in notranjega dela, ki so razne police, zvlečni obešalniki, predali, osvetlitev. Za naše vgradne omare po meri uporabljamo kvalitetna vodila. Okovje za vgradne omare po meri mora biti prav tako kvalitetno kot leseni del, da skupaj tvorita celoto, ki ima dobro uporabnost in dolgo življenjsko dobo.


Postopek izdelave vgradnih omar po meri poteka ročno in s sodobnimi stroji


vgradne omare po meriV našem salonu si lahko ogledate razstavne eksponate vgradnih omar po meri v različnih izvedbah in materialih. Naši svetovalci Vam bodo pomagali z nasveti za primerno izbiro vgradne omare po meri za vaš prostor. Izdelali vam bomo 3D izris in finančno ponudbo. Če se za ponudbo odločite, opravimo natančne meritve prostora in pričnemo z izdelavo vgradnih omar po meri. Izdelava vgradne omare po meri poteka v naši mizarski delavnici ročno in na sodobnih računalniško vodenih strojih. Sledi preverjanje kakovosti vgradnih omar po meri in namestitev zaščite, da ne pride do poškodb med transportom. Naši izkušeni monterji vam vaše nove vgradne omare po meri strokovno, natančno in hitro montirajo. Več informacij dobite na naši spletni strani: http://www.venge.si/.