Vodila za vgradne omare in načrt sta zelo pomembna

Vodila za vgradne omare so pomemben del vsake vgradne omare saj poskrbijo, da omara deluje in se odpira kot mora. Če se nam namreč zdi bistveno, da so fronte vgradne omare izbrane z okusom, so pri načrtovanju vgradne omare ključna tudi vodila ter okovje vgradne omare. Vgradna omara mora biti izdelana po točno določenem načrtu, kar zahteva predhodno posvetovanje s strokovnjaki, ogled konkretne situacije in 3D izris možnih rešitev vgradne omare po meri. V podjetju Venge izdelamo vgradne omare po vnaprej dogovorjenem načrtu, kjer se dogovorimo za višino in širino vgradne omare, materiale za zunanjost in notranjost omare, roke izdelave in druge elemente. V sodelovanju z nemškim podjetjem Raumplus, vodilnim podjetjem na področju vodil in okovij za vgradne omare, ponujamo inovativne in kakovostne rešitve za vsak okus. Strokovnost pri pripravi načrta za vgradne omare nas pripelje do vrhunske vgradne omare, ki bo popestrila vaše stanovanje.

ONUDB

PONUDBO VGRADNIH OMAR LAHKO PREVERITE TUDI V KATALOGIH


Načrtovanje vgradne omare se začne pri vodilih

Dobra vodila za vgradne omare odlikujejo dizajn, diskretnost in tihost delovanja. Sodobna vodila in okovje za vgradne omare so sestavljena iz lahkih materialov zato so skoraj neslišna ter enostavna za montažo. Po meri narejene vgradne omare omogočajo kar največji izkoristek prostora.

okovje vodil za vgradne omare

Prilagodljiva vodila za vgradne omare

Naša vodila za vgradne omare se prilagodijo vsaki površini in prostoru. Širina vgradne omare je odvisna od prostorskih danosti in vaših želja, glede na to o kakšni vsebini vgradne omare sanjate. Po načrtu vgradna omara poteka od stene do stene ter od tal do stropa, lahko pa se vgradi tudi drugače. Pri načrtovanju vgradne omare se lahko predvidijo tudi luči, ki vam olajšajo brskanje po omari. Podjetje Venge poleg vgradnih omar po meri izdeluje tudi garderobne omare, kuhinje, otroške sobe in ostalo pohištvo po meri. Obiščite našo spletno stran in si oglejte korake izdelave načrta za vgradno omaro!

načrt vgradne omare za širino celotne stene

ODLOČITE SE LAHKO TUDI ZA IZRIS VGRADNIH OMAR