Vgradna omara za vsak kotiček doma

Za maksimalen izkoristek prostora

Vgradne omare so odlična rešitev v majhnih stanovanjih, kjer je potrebno izkoristiti tudi najmanjši prostor. Ker so ti prostori običajno nestandardnih oblik in velikosti, je zanje težko najti ustrezno pohištvo. Zaradi estetskosti in praktičnosti po njih posegajo tudi lastniki večjih stanovanj, ki jim sicer ne primanjkuje prostora, pa vendar cenijo funkcionalnost in možnost kombiniranja, ki jih po meri izdelana vgradna omara nudi. Podjetje Venge d.o.o. že vrsto let izdeluje kakovostne vgradne omare za spalnice, kuhinje, kopalnice, predsobe, otroške sobe, dnevne sobe, delovne prostore in mansarde ter garderobne omare.

Venge - pohištvo po meri, Ljubljana

Vgradna omaraPodjetje Venge d.o.o. iz Ljubljane bo za vas izdelalo omare po meri. To pomeni, da bo vgradna omara povsem prilagojena predvidenemu prostoru, tako po dolžini kot tudi po širini in globini. Služi lahko tudi kot pregradna omara med dvema prostoroma. Zunanji videz vgradne omare bomo izdelali v celoti po vašem okusu. Izbirate lahko med različnimi barvami, dekorji in dodatki, kot so npr. barvna stekla. Zunanji videz vgradne omare v veliki meri določa tudi način odpiranja. Izbirate lahko med običajnimi vratnimi krili ali drsnimi vrati Raumplus. Slednja nam še dodatno prihranijo prostor, saj so vrata vgradne omare nameščena na vodila za drsna vrata in zato ne potrebujejo dodatnega prostora za odpiranje vratnih kril. Tudi notranjost omare po meri je prepuščena vaši izbiri. Izbirate lahko med različnimi postavitvami polic in predalov, vključite pa lahko tudi različne dodatke, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače in kravatniki. Omare po meri vaši domišljiji ne postavljajo omejitev. Kako torej do omare vaših sanj? Samo posredujte nam svoje želje za omaro po meri, za ostalo poskrbimo mi.

Garderobne omare ali sobe

Tako kot pri ostalih vrstah vgradnih omar lahko tudi garderobne omare povsem prilagodite vašim potrebam in željam. Poleg garderobnih omar vam nudimo tudi t.i. garderobne sobe. Gre za manjše prostore, ki so od preostalih prostorov (običajno spalnice) ločeni s predelno steno z drsnimi vrati. Takšne sobe so idealne za velika stanovanja, za manjša pa bo zadostovala garderobna omara z optimalno razporeditvijo predalov, polic, prostorov za obešanje in odlagalnih površin.

Venge d.o.o. | Vgradna omara omogoča izkoristek čisto vsakega prostora v hiši ali stanovanju - povezave na našo stran: