Talne ploščice za teraso in kopalnico

Pri izbiri ploščic za vaš dom je ponudba v salonu keramike Trgocev v Logatcu res izjemno velika, tako da se je včasih resnično težko odločiti, katere izbrati. Smiselno je, da talne ploščice izberete glede na opremo v ostalih prostorih v stanovanju - lahko se odločite za popoln kontrast ali pa za nežen prehod in ujemajoče se ploščice. S tem lahko dosežete enoten videz celotnega doma ali pa ga načrtno dodatno razgibate z različnimi barvami in vzorci. Kakorkoli se boste odločili, najpomembnejše je, da izberete kakovostne keramične ploščice, ki bodo vrsto let uspešno prenašale vaše korake.

Zunanje ploščice za teraso ali balkon

Talne ploščice, ki jih nameravate položiti na zunanjih površinah, kot so zunanja stopnišča, balkoni, terase itd., morajo biti seveda temu primerne. Talne zunanje ploščice so namreč odporne proti nizkim temperaturam in vremenskim razmeram, ki so jim vseskozi izpostavljene. Ploščice, namenjene oblaganju notranjih prostorov, nikakor niso primerne za zunanje površine. Zunanje ploščice morajo biti bistveno bolj trde oziroma vzdržljive, odporne proti zmrzali in premazane s protizdrsnim premazom ali drugo zaščito proti drsenju. V nasprotnem primeru bodo ploščice za teraso ali balkon drsele, ob prvem mrazu bodo popokale, hitro pa jih bo poškodovala tudi hoja z umazanimi čevlji. Vedno in brez izjeme dajte prednost kakovosti!

Zunanje ploščice

Talne ploščice v stanovanju

Že tradicionalno se s keramičnimi ploščicami oblaga kopalnice in stranišča, pogosto tudi hodnike in stopnišča, vedno večkrat pa se ljudje odločijo za talne ploščice tudi v drugih prostorih. Včasih je bila izjemno zakoreninjena misel, da so keramične ploščice hladne, da niso primerne za bivalne prostore, danes pa vemo, da to ne drži. Poleg vsega so tako zunanje kot notranje stenske in talne ploščice izjemno praktične. Čiščenje je nezahtevno, v primerjavi z drugimi oblogami so veliko bolj vzdržljive in nezahtevne, tako da je izbira popolnoma smiselna. Posebno pa so primerne za zunanje in notranje prostore, ki so izpostavljeni vlagi, saj jo od vseh oblog najbolje prenašajo.

Talne ploščice

Trgocev d.o.o. | Talne ploščice, ploščice za teraso, zunanje ploščice - povezave do naše spletne strani:
  • Ploščice za teraso
  • Zunanje ploščice