Tipalo temperature za kakovostne rezultate

Podjetje Elpro je junija 1991 ustanovil Zoran Lepenik kot samostojni podjetnik, ki se je kasneje preimenoval in preoblikoval v družinsko podjetje Elpro Lepenik&Co. d.o.o., kjer se ukvarjamo z izdelovanjem tipal temperatur ter nudimo različne servisne storitve in kalibracije za vse naše izdelke, ki jih najdete v ponudbi. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se trudimo, da jim zagotavljamo izdelke visoke kakovosti z odličnimi storitvami, obenem pa ustvarjamo prijetno delovno okolje za vse naše zaposlene. Pri delu nas vodijo dolgoletne izkušnje na področju temperaturnih tipal ter strokovnost in finančna stabilnost, zato ste lahko pri nakupu v našem podjetju popolnoma brez skrbi. Izbirate lahko med različnimi temperaturnimi senzorji od temperaturnih tipal pt1000, tipal temperature dimnih plinov, termoelementov tipov od k do j ter kabelskih tipal temperature. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje glede temperaturnih senzorjev nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri odgovorih in izbiri.

KABELSKO TIPALO TEMPERATURE IZDELANO V SLOVENIJI


Tipalo temperature - 100% testirani slovenski proizvod

V zadnjem času si brez temperaturnega merjenja s tipali temperature procesnega vedenja ne moremo več predstavljati, pa naj gre za ročno ali avtomatizirano. V podjetju Elpro združujemo vse kar je potrebno za meritve in regulacijo temperature v procesih, ostale stvari pa naredijo naši poslovni partnerji. Naša glavna in najbolj pomembna dejavnost je izdelovanje tipal temperature najvišje kvalitete, ki so, to je pri vsej stvari najbolj pomembno - slovenski proizvod. Pri izdelavi uporabljamo najsodobnejše procese laserskega varjenja, kakovostne materiale s certificiranim poreklom ter več kot 25 let izkušenj ter znanja na področju senzorjev. Poleg tega izvajamo 100% testiranje in 100% izhodno kontrolo za vsa tipala, pri vsakem pa lahko najdete tudi kontrolni list. Naša prednost je, da tipala temperature izdelamo v roku 24-ih urah ali prej, kar pomeni, da lahko s hitrim in kakovostnim delom rešimo marsikatero zapleteno situacijo ali proces in s tem zmanjšamo nastale stroške in zagotovimo podjetjem uspešno delo.

kabelsko tipalo temperature


Tipala temperature za različne namene

V našem podjetju poznamo več različnih senzorjev temperature, ki se uporabljajo za številne namene, odvisno od tega, za kaj jih bodo naše stranke uporabljale. Izbirate lahko med temperaturnimi tipali pt iz platine z različno upornostjo, ki se meri s številkami pt100, pt500 in pt1000, osnova katerih je tanka plast platine na keramični ploščici, ta plast pa je povezana z dvema žicama. Nudimo vam tudi termoelemente različnih tipov, med katerimi je izredno priljubljen tip k, obenem pa lahko v naši ponudbi najdete tudi tipala temperaturnih dimnih plinov in kabelska tipala temperature. Ne glede na to, kateri temperaturni senzor izberete, potrebuje vsak senzor posebne priključke, vodnike, spoje, žice in paste, ki so del našega rednega programa, procesni priključki pa so narejeni v naši strugarski delavnici. Pri delu nas vodijo dolgoletne izkušnje, obenem pa se naši zaposleni vseskozi izobražujejo in nadgrajujejo svoja znanja, da so v koraku s časom in vam lahko zagotavljamo kakovostne storitve in izdelke nad katerimi boste navdušeni.

temperaturno tipalo dimnih plinov pt1000


Temperaturno tipalo pt1000 ter ostali produkti po ugodni ceni

Elpro Lepenik&Co. d.o.o., deluje na področju razvoja in izdelave tipal temperature za različne procese ter želimo našim uporabnikom nuditi sodobne rešitve, ki bodo zagotovile dodano vrednost, nižanje stroškov in s tem povezan prihranek, enostavno vzdrževanje in varno delo. Želimo postati vodilni proizvajalec tipal temperature v Sloveniji zato zagotavljamo kakovostne produkte in ugodne cene za temperaturna tipala pt1000 ter ostale senzorjee in produkte, ki so na voljo v naši prodajalni. Naše poslanstvo je izdelava v Sloveniji, z domačjo pametjo in opremo priznanih kakovosti, obenem pa izdelujemo temperaturne rešitve po merah naročnikov, saj le z individualnim pristopom omogočim našim kupcem prilagoditev njegovemu sistemu uporabe. Naše vrednote so strokovnost in inovativnost, poslovni odnos do kupcev, zaposlenih in dobaviteljev, ki temelji na zaupanju ter partnerskem odnosu in fleksibilnost ter hitrost.