Merjenje temperature na enostaven način

Podjetje Elpro je leta 1991 ustanovil Zoran Lepenik kot samostojni podjetnik, ki je kmalu preraslo v družinsko podjetje Elpro Lepenik& Co. d.o.o., kot ga poznamo danes, kjer se ukvarjamo s kakovostnim merjenjem temperature in izdelujemo ter servisiramo temperaturna tipala. Poleg tipal lahko v našem podjetju najdete tudi merilne regulacijske tehnike za temperaturo, vlago in tlak, digitalne merilnike temperature, pripravo za merjenje nizke temperature, obenem pa nudimo servis in kalibracijo za naše proizvode na omenjenih področjih. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo elektronske merilnike temperature s katerimi boste vedno vedeli, kolikšna je temperatura, obenem pa boste s proizvodom in našimi storitvami izjemno zadovoljni. Imamo dologletne izkušnje na področju merjenja temperatur, smo finančni stabilni, pri delu pa nas vodi strokovnost, zato vam lahko ponudimo kvalitetne proizvode in storitve, s katerimi boste zadovoljni. Oobiščite našo prodajalno.


Merjenje temperature s kakovostnimi merilci

Brez merjenja temperature si je skoraj nemogoče predstavljati procesno vodenje, ne glede na to, ali gre za avtomatizirano ali ročno, zato je izjemno pomembno. V podjetju Elpro združujemo vse, kar potrebujemo za meritve in regulacijo temperature v različnih procesih, za vse ostale stvari pa poskrbijo naši partnerji. Z dobavitelji in izvajalci nas vežejo dologoletne in uspešne vezi in vsi skupaj delamo za to, da boste zadovoljni tudi vi - naročniki in se boste z veseljem vračali k nam. Za temperaturno merjenje izdelujemo kakovostne digitalne merilnike temperature, ter ostale priprave za merjenje nizke in visoke temperature. Verjamemo, da boste z našimi merilniki temperature vode dosegli željeno temperaturo in bo vaše delo z vodo odslej bolj kakovostno in hitrejše. Gojimo kvaliteten poslovni odnos tako do kupcev, kot tudi do naših zaposlenih in vseh dobaviteljev in se zavzemamo za partnerski odnos in zaupanje. Izpostavljamo hitrost in fleksibilnost, partnerstvo in zaupanje, učinkovitost in organiziranost ter strokovnost in inovativnost.

Merjenje temperature z elektronskim merilcemdigitalni merilec temperature vode


Merjenje temperature s tipali najvišje kvalitete

V podjetju Elpro želimo izdelovati kvalitetne in zanesljive proizvode s 100% izhodno kontrolo, med katere spadajo temperaturna tipala najvišje kvalitete za merjenje temperature, ki so, to je potrebno poudariti - slovenski proizvod. Pri izdelovanju uporabljamo najsodobnejše procese laserskega varjenja, materiale s certificiranim poreklom v katere vlagamo 25 let naše strokovnosti, izkušenj in znanja. Za vse produkte vključno z merilniki temperature vode izvajamo 100% testiranje in 100% izhodno kontrolo, vsako temperaturno tipalo v našem podjetju pa ima tudi svoj kontrolni list. Vsako temperaturno tipalo lahko izdelamo v 24-ih urah, kar je lahko odločilnega pomena, v kolikor je potrebno rešiti kakšen zastoj ali stoječ proces v podjetju. Poleg temperaturnih tipal imamo v prodaji tudi različne priključke, spoje, žice in ostale stvari, ki so nujne za delovanje tipal in so iz napše strugarske delavnice. Naša ekipa se zaveda, da znanja ni nikoli premalo, zato se vseskozi izobražuje, z novim znanjem pa razvijamo nove proizvode, nove postoke in metode ter nove aplikacije, vse v želju po še izboljšanju naše kvalitete.


Merilec temperature vode po ugodni ceni

Kakovostno merjenje temperature vode je lahko ključnega pomena za delovanje določenega procesa, zato je pomembno, da imate kakovosten merilnik temperature vode. V našem podjetju vam nudimo merilnik temperature vode, ki bo izboljšal vaš proces merjenja, obenem pa je na voljo po ugodni ceni v primerjavi s kvaliteto. Izbirate lahko med širokim izborom produktov od digitalnega merilnika temperature do posebne priprave za merjenje nizke temperature. Naš strateški cilj je ustvarjati dobiček in s tem nagraditi naše zaposlene, ter skrbeti za zdravje, varnost in dobre delovne pogoje za vse zaposlene. Le z zadovoljnimi zaposlenimi bomo lahko dosegli odlično kakovost dela in s tem zadovoljili naše kupce. V kolikor imate glede merjenja temperature in merilnikov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko telefona ali emaila, lahko pa nas obiščete tudi osebno, kjer vam bomo veseljem pomagali.

MERILnik TEMPERATURE VODE JE PRIMEREN TUDI ZA FARMACIJO