Merilnik temperature že dolgo ni več izbira ampak nuja

Merilnik temperature je za mnoge industrijske akterje nepogrešljiv del poklicne opreme in delovnih procesov. V podjetju Elpro z bogato družinsko tradicijo že več kot 25 let produciramo temperaturna tipala in termoelemente. Naši merilniki temperature se uporabljajo v industriji vseh vrst ter pri manjših odjemalcih različnih dejavnosti. Odlikuje jih izjemna kvaliteta in najsodobnejši postopki izdelave, pri katerih se uporablja lasersko varjenje. Za ELPRO merilnike temperature uporabljamo materiale, za katere smo pridobili mednarodne certifikate standardov. V celoti jih razvijamo v Sloveniji in so plod domače inovativnosti. Smo prepoznavni znotraj in izven domačih meja ter gradimo na družinski tradiciji in osebnem pristopu. Poleg temperaturnih tipal ponujamo tudi številne druge produkte, med njimi merilnike vlage in merilnike tlaka.

IZDELUJEMO TEMPERATURNA TIPALA V VSEH MATERIALIH

Ne ugibajte več, kolikšna je vlažnost – uporabite naš merilnik vlage v zraku

Merilnik vlage v zraku je dobrodošel pripomoček, ko se odločamo glede vremensko pogojenih dejavnosti, nepogrešljiv pa je tudi pri uporabi v zdravstveni ali prehrambni industriji. V našem podjetju smo znani po sodelovanju s slovenskimi strankami, za katere razvijamo izdelke. Pri tem namenimo popolno pozornost zgolj kupcu, za katerega delamo samostojno ali v sodelovanju z drugimi inštitucijami ali ustanovami. Za kakovost jamčimo s kontrolami (100 % izhodna), kjer garantiramo zanesljivost, stabilnost in točnost vsakega izdelka, ki mu pridamo tovarniški kontrolni list. Z našimi merilniki vlage v zraku so izjemno zadovoljni številni kupci v Sloveniji in tujini.

merilec temperature v prostoru

Merilnik vlage v žitu pomaga spremljati kakovost klasja in določati čas zorenja ter žetve

Poleg vlage v zraku so pomembni tudi merilniki vlage v žitu, kar vedo zlasti kmetijski in živilski proizvajalci. Napi izdelki poleg natančnosti in visoke kakovosti nosijo tudi visoke mednarodne standarde in se ponašajo z inovativnimi rešitvami. V izjemno nujnih primerih se strankam prilagodimo tako, da izdelamo temperaturna tipala tudi v izredno kratkih rokih, do 24 ur, kar omogoča izjemno hitre reakcijske čase in odzive.

merilec vlage v zraku ali žitu

Natančen merilnik temperature v prostoru je tudi merilnik temperature s sondo

Pri odločanju za pravi merilnik temperature v prostoru preverite preverite tudi merilnik temperature s sondo. Za vaš delovni ali proizvodni proces je namreč važno, da izberete ustrezno temperaturno tipalo. Temperatura bo določala kakovost vašega produkta, saj vpliva na nepravilnosti ali napake pri materialih, skrajšuje ali podaljša delovne procese, kot je npr. toplotna obdelava, ali zagotavlja različne standarde postopkov, zlasti v farmaciji, živilski industriji ali kemiji, pa tudi na čas izdelave. Pravilno izberite merilnik temperature, saj vam to prihrani energijo, število in stroške zaradi reklamacij, pa tudi stroške zaradi odpada in morebitnih napak ter stroške izrednega in rednega vzdrževanja. Pomagali vam bomo obvladovati vse našteto in vam svetovali pri pravilni izbiri merilnika. Razumemo namreč, da je za mnoge ta odločitev preveč kompleksna in jo je veliko bolje pustiti profesionalcem. Smo eni najbolj prepoznavnih na tem področju v Sloveniji, kar dokazujejo številni zadovoljni kupci. Oglasite se nam in posvetili se vam bomo v najmanjših podrobnostih, saj verjamemo, da je le oseben pristop dovolj dober za vas. Oglasite se nam preko spletne strani, elektronske pošte ali osebno in našli bomo pravi merilnik temperature za vašo dejavnost.