Merjenje temperature za boljše rezultate in več varčnosti

Merjenje temperature je ena od tehnik, ki jih uporabljamo za zvišanje produktivnosti delovnih procesov, za orientacijo glede nadaljnjih korakov pri postopkih izdelave ter za merjenje splošnega vzdušja med proizvodnjo. Kdor zanemarja pomen merjenja temperature, si koplje poslovno jamo, kajti ta razmeroma preprost dejavnik pomembno vpliva na končni izdelek in vmesne faze. V podjetju Elpro razumemo bistvenost merjenja temperature za vašo uspešnost in sodelujemo s številnimi poslovnimi in zasebnimi dejavniki pri razvijanju čim bolj optimalnih termometrov za merjenje temperature. Naša tradicija sega v leto slovenske osamosvojitve, ko smo začeli tkati našo zgodbo o uspehu, v središču katere je vedno človek, uporabnik, kateremu namenjamo veliko pozornosti.

PRIPRAVA ZA MERJENJE NIZKE TEMEPERATURE DO -200°C

Merjenje dimnih plinov je nujnost zaradi zakonskih obveznosti in predvsem zdravja

Merjenje dimnih plinov izvajajo tako profesionalci kot amaterji, saj lahko pomembno vpliva na pogoje v delovnih prostorih ali zunanji okolici. Naši analizatorji so najbolj tehnološko dovršeni izdelki za merjenje dimnih plinov v Sloveniji, razviti v sodelovanju s prestižnimi inštituti. Naše delo je prepoznano v Sloveniji in tujini, saj sodelujemo z uveljavljenimi strokovnjaki za tehnološki razvoj in standarde, kar potrjujejo tudi pridobljeni certifikati. Vedno pa v središče postavljamo človeka, uporabnika, zato so vsi naši izdelki za merjenje prilagojeni kupcem, ki nam zaupajo že desetletja. Med našimi produkti najdete merilnike temperature, kable in konektorje, merilnike tlaka, vlage in nivoja ter številne druge izdelke za merjenje temperature ali drugih lastnosti izdelkov.

termometer za merjenje sobne temperature

merjenje dimnih plinov s sensorjem

Priprava za merjenje nizke temperature je ključna v prihajajočih zimskih mesecih

Priprava za merjenje nizke temperature je bistvena v hladnejših mesecih, pa tudi v hladnih procesnih verigah in delovnih procesih. V našem podjetju smo razvili izdelke, ki vam pomagajo meriti temperaturo med prevozom, imenujemo jih data loggerji oz. spominske enote. Temperaturo nadzorujejo ves čas prevoza, izbirate pa lahko med modeli, ki lahko na kraju samem natisnejo poročilo s temperaturo ali ne. Drugi modeli lahko podatke obdelajo ob vrnitvi nazaj na podjetje, omogočamo pa vam tudi takšne, ki lahko kreirajo datoteko z uporabo USB vmesnika. Edinstvena kombinacija tehnologije in inovativnosti vam prihrani čas in denar!

Naš termometer za merjenje sobne temperature ali sensor za merjenje temperature

Priporočamo, da temperaturo v prostoru izmerite z infrardečim termometrom za merjenje sobne temperature ali uporabite naš kakovostni sensor za merjenje temperature v prostoru. Za kar najboljše rezultate merjenja z infrardečim merilnikom iz naše ponudbe vam priporočamo, da se pred merjenjem prepričate o čistosti leče termometra ter vse morebitne nečistoče očistite preden začnete meriti. Termometer je dobro postopoma prilagajati na sobno temperaturo, če ga prenašate med zunanjimi in notranjimi prostori. Z infrardečimi merilniki merimo tako, da pazimo na razmerje oziroma dolžino med merjenim objektom in merilno točko. Kakor hitro je vrednost stabilna, si temperaturo zabeležite in jo odčitajte. Če potrebujete kakršen koli nasvet ali dodatne informacije, smo vam na voljo preko spletne strani ali klicnega centra. Radi vam bomo pripravili personalizirano ponudbo, kjer bomo upoštevali vaše želje in zahteve. Oglasite se nam osebno, preko elektronske pošte ali telefona, pričakujemo vaša vprašanja in zahteve, na katere se z velikim uspehom in ohranjanjem zaupanja med številnimi strankami odzivamo že 25 let!