Temperaturni senzorji za merjenje temperature pomemben del tipal

Temperaturni senzorji so pomemben del temperaturnih tipal, ki so izdelani iz tanke plasti platine na keramični ploščici. Ta pa je povezana z dvema žicama. Izredno pomembno je, da so temperaturni senzorji zaščiteni pred vlago in umazanijo, saj le na tak način lahko dobimo zadovoljive rezultate, vsaka najmanjša nepravilnost pa lahko privede do slabših rezultatov. Temperaturni senzorji, npr. senzor temperature vode, se vgrajujejo v kovinska ohišja in so po navadi nameščeni na dnu temperaturnega tipala. Gre za zelo pomemben del, ki omogoča vrhunsko izdelavo kakovostnih temperaturnih tipal.


Merjenje temperature je ključnega pomena pri mnogih industrijskih in domačih procesih, zato je izredno pomembno, da so temperaturni senzorji in merilniki kakovostni. Merilnik temperature vode, merilnik temperature olja, merilnik temperature v prostoru in ostali merilniki so nepogrešljivi pri mnogih delovnih procesih, kjer je pomembno, da je merjenje temperature točno in natančno.

Temperaturni senzorji s kablom

Kakovostni temperaturni senzorji izdelani v Sloveniji

V družinskem podjetju ELPRO Lepenik & Co. d.o.o. pod blagovno namko ELPRO izdelujemo vse, kar je potrebno za meritve in regulacijo temperature v procesih. Izdelujemo temperaturna tipala najvišje kakovosti (slovenski proizvod), pri tem pa uporabljamo najsodobnejše procese laserskega varjenja, materiale s certificiranim poreklom in lastno 25 letno strokovnost, znanje in izkušnje.
Poleg izdelave servisiramo in prodajamo merilno regulacijsko tehniko (temperatura, relativna vlaga, tlak, nivo ) ter izvajamo storitve servisa in kalibracij za naše in naročnikove proizvode vseh teh področij. Pri delu nas vodi strokovnost, imamo dolgoletne izkušnje in smo finančno stabilni - vse to se odraža v kakovosti naših proizvodov in storitev. Vežejo nas dolgoletne in uspešne vezi z dobavitelji, izvajalci in naročniki.


Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se trudimo, da jim zagotavljamo izdelke visoke kakovosti z odličnimi storitvami, obenem pa ustvarjamo prijetno delovno okolje za vse naše zaposlene. V sodelovanju z nami boste prejeli izdelke najvišje kakovosti ter vse pripadajoče storitve, ki tem izdelkom pritičejo: od kalibracijskih, garancijskih, svetovalnih, vgradnih in servisnih uslug.


Naše poslanstvo je izdelava v Sloveniji, z domačjo pametjo in opremo priznanih kakovosti, obenem pa izdelujemo temperaturne rešitve po merah naročnikov, saj le z individualnim pristopom omogočim našim kupcem prilagoditev njegovemu sistemu uporabe. Naše vrednote so strokovnost in inovativnost, poslovni odnos do kupcev, zaposlenih in dobaviteljev, ki temelji na zaupanju ter partnerskem odnosu in fleksibilnost ter hitrost.

TEMPERATURNA TIPALA S KABLOM ZA VEČNAMENSKO UPORABO

Temperaturni senzorji za različne namene - temperaturni senzor pt100

Danes je na voljo več različnih senzorjev temperature, ki se uporabljajo za številne namene. Izbirate lahko med temperaturnimi tipali pt iz platine z različno upornostjo, ki se meri s številkami pt100, pt500 in pt1000, osnova katerih je tanka plast platine na keramični ploščici, ta plast pa je povezana z dvema žicama. V podjetju ELPRO nudimo tudi termoelemente različnih tipov, med katerimi je izredno priljubljen tip k, obenem pa lahko v naši ponudbi najdete tudi tipala temperaturnih dimnih plinov in kabelska tipala temperature. Ne glede na to, kateri temperaturni senzor izberete, npr. senzor temperature vode, potrebuje vsak senzor posebne priključke, vodnike, spoje, žice in paste, ki so del našega rednega programa, procesni priključki pa so narejeni v naši strugarski delavnici.

cena za senzor temperature vode


Temperaturni senzor pt100 - ugodna cena izdelkov in storitev

V podjtju Elpro Lepenik&Co. d.o.o želimo našim uporabnikom nuditi sodobne rešitve, ki bodo zagotovile dodano vrednost, nižanje stroškov in s tem povezan prihranek, enostavno vzdrževanje in varno delo. Temperaturni senzorji in ostali izdelki ter storitve so kakovostne, predvsem pa na voljo po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi temperaturnimi senzorji: od temperaturnih senzorjev pt100, senzorjev temperature vode in dimnih plinov, termoelementov tipov od k do j ter senzorjev temperature s kablom. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje glede temperaturnih senzorjev nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri odgovorih in izbiri. odločite se za ugodno ceno za temperaturno tipalo.