Solarni sistemi in solarna električna energija so energija prihodnosti

Solarni sistemi podjetja Sol navitas, ki deluje na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji, veljajo za izredno kvalitetne sisteme fotovoltaike. Strokovno usposobljeni zaposleni z veliko izkušnjami ter kakovostni materiali svetovno priznanih proizvajalcev nam omogočajo, da solarni sistemi delujejo brezhibno. Naši zaupanja vredni partnerji (Siliken, REC, Trina Solar, Bisol in Mage Solar) vedno poskrbijo, da so solarni moduli kvalitetni produkti najnovejše tehnologije. Na tak način vam solarni sistemi, ki jih sestavljajo solarni paneli, zagotavljajo vsaj 30 let učinkovitega delovanja.

Sončna elektrarna Sol navitas na strehiUredite si sončno elektrarno doma


Solarni sistemi pretvarjajo sončno energijo v solarno električno energijo

Zakaj solarni sistemi? Zato, ker izkoriščajo sončno energijo. Sončna energija je, podobno kot ostali obnovljivi viri energije, neomejena in vsem dostopna. To pa ni edini razlog. Solarni sistemi prav tako ne spuščajo v zrak nobenih emisij in s tem pozitivno vplivajo na čistost okolja. Tudi materiali, iz katerih so sestavljeni, so okolju prijazni.

Zelo pomemben del solarnih sistemov so solarni paneli ali moduli, ki jih sestavljajo solarne celice. Solarni moduli so skupine medsebojno povezanih sončnih celic, ki omogočajo, da se iz energije sonca proizvede solarna električna energija.

Solarni sistemi - ugodna in okolju prijazna naložba

Razvoj tehnologije je vedno hitrejši, kar vpliva na to, da je solarna električna energija vse bolj dostopna. Cena sončne elektrarne se je v zadnjih letih precej znižala, hkrati pa so solarni sistemi postali kakovostnejši. Da se lahko solarna električna energija iz sončne energije proizvaja čim bolj učinkovito, je potrebno zagotoviti kakovostne materiale in izbrati ustrezno lokacijo, kjer bodo postavljeni solarni paneli. Poleg tega je potrebno izdelati dober načrt ter kvalitetno izpeljati samo izvedbo in zagon elektrarne. Najpomembnejši del solarnega sistema so solarni moduli, zato smo skrbno izbrali svoje partnerje, ki nam zagotavljajo visoko kakovostne solarne module. Naši partnerji so:

  • Siliken (Španija)
  • REC (Norveška)
  • Trina Solar (Kitajska)
  • Bisol (Slovenija)
  • Mage Solar (Nemčija)

V podjetju Sol navitas so vam na voljo visoko kvalitetni solarni sistemi

V našem podjetju že od nekdaj skrbimo za kakovost, saj se zavedamo, da morajo biti solarni sistemi učinkoviti. Vedno poskrbimo, da so solarni paneli ustrezno nameščeni. Solarni paneli morajo biti obrnjeni proti jugu in pod ravno pravim kotom, saj v nasprotnem primeru solarni moduli ne zagotavljajo učinkovite pretvorbe sončne energije v solarno električno energijo. Če so solarni moduli kakovostno proizvedeni in solarni paneli pravilno nameščeni, se investicija solarnega sistema hitro povrne. Tega se še kako dobro zavedamo v podjetju Sol navitas, zato vedno poskrbimo, da solarni sistemi odlično služijo svojemu namenu.