Male sončne elektrarne v Sloveniji: brezhibno delovanje, maksimalen izkoristek

Vas zanima, kako se izogniti visokim cenam električne energije? Se zanimate za postavitev male sončne elektrarne? V Sloveniji je opaziti naraščajoč trend malih sončnih elektrarn, saj je to finančna investicija v prihodnost. Mala sončna elektrarna za lastno rabo lahko povprečnemu gospodinjstvu dolgoročno znatno zniža stroške električne energije, presežek pa lahko oddajo nazaj v omrežje. Delovanje sončne elektrarne je preprosto, gre za pretvorbo sončne energije v električno energijo s pomočjo fotovoltaičnih modulov. Izkoristek sončne elektrarne je odvisen od orientacije objekta, na katerem bo mala sončna elektrarna, od naklona strehe ter od velikosti površine, ki jo imate na voljo. Za vse informacije o malih t.i. otočnih sončnih elektrarnah smo vam na voljo v podjetju Sol navitas. Smo strokovnjaki za fotovoltaiko, zato boste pri nas dobili kvalitetne fotovoltaične module z nadpovprečno življenjsko dobo. Smo zanesljiv partner za vgradnjo malih sončnih elektrarn za lastno rabo v Sloveniji, ki bo poskrbel za brezhibno delovanje sončne elektrarne, maksimalen izkoristek in vzdrževanje sončne elektrarne za lastno rabo.

Male sončne elekrarne možno pritrditi skoraj kamor koli

Investicija v malo sončno elektrarno za lastno rabo je investicija v prihodnost

Investicija v malo sončno elektrarno za lastno rabo je smotrna investicija, ki bo dolgoročno prispevala k nižjim stroškom električne energije. Izkušnje in izračuni so pokazali, da povprečna slovenska družina oziroma gospodinjstvo potrebuje malo sončno elektrarno z močjo 5 kW. Male sončne elektrarne v Sloveniji lahko postavimo na streho ali pa z njo nadomestimo streho, na nadstreške, lahko jo vgradimo v fasadni sistem, lahko jo postavimo na gradbeno parcelo ali pa se odločimo za fiksno postavitev ali sledilnike. V podjetju Sol navitas lahko kupite posamezne komponente za malo sončno elektrarno z brezhibnim delovanjem za lastno rabo ali pa se odločite za sistem »na ključ«, kjer vam uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.


SONČNE ELEKTRARNE V SLOVENIJI


Vse več zanimanja za postavitev male sončne elektrarne v Sloveniji

V Sloveniji je vse več zanimanja za postavitev male sončne elektrarne za lastno rabo, saj samooskrba z električno energijo omogoča visoke prihranke. Delovanje male sončne elektrarne za lastno rabo je okolju prijazno.

Več informacij na naši spletni strani: https://www.sol-navitas.si/