Sončne elektrarne - cena in izgradnja

cena sončne elektrarne na ključ
Sončne elektrarne
- cena izgradnje te majhne elektrarne je v podjetju Sol Navitas izjemno konkurenčna. Odvisna je od več dejavnikov:

  • cena sončne elektrarne je odvisna od tega, katere solarne module izberete. Prodajamo fotonapetostne module slovenskega proizvajalca Bisol (serija Premium mono), na vašo željo pa vam vgradimo tudi solarne module drugih proizvajalcev, kot so Trina Solar, Yingli Solar, Luxor Solar itd.
  • cena sončne elektrarne je odvisna od velikosti solarne elektrarne,
  • cena sončne elektrarne je odvisna od vaših potreb,
  • odvisna je pa tudi od tega, ali se odločite za lastno vgradnjo ali vas zanima cena sončne elektrarne na ključ. Cena sončne elektrarne na ključ je res višja, a vam mi dostavimo material ter natančno in kvalitetno gradimo vse elemente.

Če vas zanimajo še dodatne informacije (na primer sončne elektrarne - cena na kW ali sončna elektrarna na ključ - cena za vaš primer), nas lahko kontaktirate.


Kompletna cena sončne elektrarne na ključ


Cena sončne elektrarne na ključ vključuje udobje, da vam za sestavo oziroma izdelavo sončne elektrarne ni potrebno najemati še enega ponudnika storitev oziroma vam ni potrebno sestavljati elektrarne sami. V podjetju Sol Navitas smo strokovnjaki, ki smo od leta 2008 naprej postavili že več kot 100 sončnih elektrarn skupne moči preko 10 MW, in sicer v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Veliki Britaniji. Vgrajujemo pa samo kvalitetne in preizkušene komponente, zato cena sončne elektrarne na ključ vsebuje tudi varnost in zagotovilo, da bo vaša sončna elektrarna delovala pravilno in skozi njeno celo življenje.


Sončne elektrarne - cena za samozadostnost


Sončne elektrarne - cena za postavitev res pomeni strošek, a se nam hitro povrne, če pomislimo, da bomo od izgradnje naprej samozadostni glede oskrbe električne energije. Fotovoltaika za lastno uporabo pokrije vse stroške energije v gospodinjstvu in celo v manjšem podjetju, zato vse več ljudi ugotavlja izjemne prednosti sončne elektrarne. Cene se med ponudniki razlikujejo, zato predlagamo, da raziščete trg.

O sončni energiji:www.vsi.si/sol-navitas/soncna-energija

OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE

NET METERING

sončne elektrarne cena