Fotovoltaika - moduli

Fotovoltaika v Sloveniji: postavite fotvoltaično elektrarno na vaš vikend

Fotovoltaika je v Sloveniji še relativno mlada panoga, vendar gre razvoj na tem področju zagotovo v pravo smer. Sončne oziroma fotovoltaične elektrarne so vir energije prihodnosti. Zakaj? Sonce predstavlja neizčrpen in brezplačen vir energije, ki ga bi bilo nespametno ne izkoristiti. Investicija v fotovoltaiko je zato investicija v vašo prihodnost. Vas zanima, kaj je fotovoltaika? Razmišljate o samooskrbi z električno energijo ali pa bi želeli postaviti sončno elektrarno na vaš vikend? Podjetje Sol navitas vam lahko pri tem pomaga. Smo eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji in tujini. V našem podjetju stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike s poudarkom na kakovosti, saj vgrajujemo le najbolj kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. Zaupalo nam je že veliko investitorjev.


Zakaj izbrati fotovoltaiko v Sol navitas?

V podjetju Sol navitas stremimo k izdelavi kakovostnih in celovitih sistemov na področju fotovoltaike v Sloveniji. To pa storimo tako, da našim strankam vgrajujemo le najboljše materiale svetovno znanih proizvajalcev. Naše fotovoltaične elektrarne investitorjem dajejo najvišji donos na njihova vložena sredstva, zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj 30 let. Pri nas boste dobili le najboljše in najbolj kvalitetne fotovoltaične module svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Yingli Solar, Bisol, Luxor Solar, Trina Solar itd. Z lastnim znanjem pa smo razvili tudi lastno aluminijasto konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn, zato vam tudi na tem področju lahko ponudimo raznovrstne rešitve. Poleg tega pa skrbimo tudi za vzdrževanje vaše fotovoltaične elektrarne. Naše podjetje sestavlja skupina strokovnjakov z izkušnjami na področju projektiranja, energetike, informatike in zakonodaje, kar je za potencialne investitorje garancija, da bo njihov fotovoltaični sistem izveden kakovostno in bo efektivno deloval celo življenjsko dobo.

fotovoltaika na vikendih v Sloveniji


Kaj je sploh je fotovoltaika in zakaj je tako donosna?

Fotovoltaika v tem trenutku predstavlja eno izmed izredno hitro razvijajočih se panog tako v Sloveniji kot tudi drugod po svetu. Ker je sonce neizčrpen vir energije, ga je smiselno izkoristiti za pridobivanje električne energije. Gre za preprost proces, pri katerem se sončna energija spreminja v električno energijo s pomočjo polprevodniških solarnih celic. Čeprav so naprave za pridobivanje električne energije s pomočjo sonca še zelo mlade, pa je tudi na tem področju viden znaten napredek. V podjetju Sol navitas vam ponujamo kakovostne sisteme, s pomočjo katerih se pridobiva električna energija. Prodajamo in vgrajujemo fotonapetostne module priznanih proizvajalcev, med njimi so tudi fotonapetostni moduli Bisol, ki so proizvedeni iz najboljših materialov in so prepoznani, tako v Sloveniji kot tudi drugod po Svetu, po svojem brezhibnem delovanju, vrhunski kakovosti in tudi estetskem videzu. Če želite izvedeti več o fotovoltaiki v Sloveniji, vas vabimo, da nas kontaktirate.


Samooskrba z električno energijo se izplača!

Sol navitas vam ponuja postavitev sončnih elektrarn za samooskrbo po celotni Sloveniji. Odločite se lahko za izvedbo na ključ, to pa pomeni, da za vas uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo, lahko pa vam dobavimo samo potreben material. Samooskrba z električno energijo se zagotovo izplača, saj je investicija v fotovoltaiko investicija v varno prihodnost. Morda razmišljate o postavitvi sončne elektrarne na vaš vikend? Mi smo pravi naslov za vas. Fotovoltaika na vikendih kot ostalih domovih, kjer se posamezniki odločajo za samooskrbo z električno energijo, uporabljamo samo najboljše materiale.

PRODAJA FOTONAPETOSTNIH MODULOV ZA FOTOVOLTAIKO


Lastna nosilna konstrukcija

Za pritrditev modulov na streho vikenda ali hiše pa uporabljamo lastno nosilno konstrukcijo SOL ALU, ki ponuja inovativne rešitve za vse vrste kritin in je plod lastnega razvoja in znanja. Nosilno konstrukcijo odlikujejo trdnost, stabilnost, odpornost na vse vremenske pogoje in dolga življenjska doba. Montaža je enostavna in lahka, ponujamo pa vam tudi 10 let garancije na material. Postavili smo že veliko sončnih elektrarn in smo eno izmed najbolj izkušenih in usposobljenih podjetij za postavitev sončnih elektrarn tako doma kot tudi v tujini.

Kaj je fotovoltaika, fotovoltaika moduli, fotovoltaika vikend