Rolo komarniki - preprosta in fleksibilna uporaba ter odlična zaščita pred vdorom mrčesa

Rolo komarniki omogočajo optimalno zaščito pred vdorom nadležnih insektov hkrati pa nudijo tudi popolno funkcionalnost, saj jih v primerjavi s fiksnimi okenskimi komarniki poljubno dvigujete in spuščate.

Rolo komarnik po meri Strle
Okenski komarniki - okolju prijazna, enostavna in nepogrešljiva zaščita v kombinaciji s senčili povečuje udobje bivanja

Okenski komarniki ne ovirajo pogleda skozi okno, saj je mrežica praktično nevidna in normalno prepušča svetlobo, hkrati pa onemogoča vdor žuželk, komarjev in drugega mrčesa med zračenjem prostorov. Rolo komarniki za okna ne nudijo zaščite pred soncem, zato se lahko odločimo za kombinacijo z ustreznim senčilom, roleto ali žaluzijami. Rolo komarniki za okna so lahko integrirani v zunanje senčilo, možno pa ga je namestiti tudi naknadno. Rolo komarniki so primerni za horizontalno (vrata) ali vertikalno (okenski komarniki) vgradnjo.Preprost klik sistem, malo prostora za vgradnjo odlikuje rolo komarnike

Uporaba rolo komarnikov za okna je povsem enostavna, njihova funkcija pa praktična in učinkovita. Deluje podobno kot rolete, le da prostora ne zasenči. Ne preprečuje vdora svetlobe in toplote, ščiti pa nas pred nezaželenim nadležnim mrčesom. Rolo komarniki po meri so posebno uporabni na mestih, kjer ga moramo zaradi kakršnega koli razloga večkrat odpreti, na primer ob zalivanju rož na okenskih policah. Mrežica se premika po stranskih vodilih in se navija v posebno omarico na zgornjem robu okna, s potegom mrežice pa komarnik na končno pozicijo namestite s preprostim klik sistemom.


Rolo komarnik s klik sistemom StrleOkna nestandardnih dimenzij? Kaj pa, če mi barva ni všeč?

Okenski komarniki so primerni za vse vrste oken, seveda pa se na vašo željo oz. po potrebi izdelajo rolo komarniki po meri, za katerokoli dimenzijo oken. Svoje produkte v podjetju Strle izdelujemo in razvijamo sami, ter se nastanku proizvoda in kasnejši montaži posvetimo z veliko natančnostjo. Rolo komarniki po meri pa niso namenjeni le nadstandardnim oknom. Tudi za povsem običajna okna lahko izberete profile prašno barvane po RAL barvni lestvici. Tako bo zaščita pred mrčesom ne le uporabna, pač pa tudi nap ogled privlačna oz. ustrezno vkomponirana v vaš dom. Cenik rolo komarnikov po meri.

ROLO KOMARNIKI PO MERI STRLE