Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata iz aluminija - edinstven vhod za vaš dom

Vhodna vrata aluminij so odlična izbira v večini primerov. V primerjavi s plastičnimi in lesenimi imajo ogromno prednosti, pogosto pa so na voljo v kombinaciji les aluminij. Ker pa ima vsakdo glede vhoda drugačna pričakovanja, je najbolje razmisliti o izdelavi po naročilu. Pri tem proizvajalec upošteva vse želje in pričakovanja stranke, da bodo vhodna vrata iz aluminija zares tista prava izbira. Obstaja ogromno parametrov, ki jih moramo upoštevati pri izbiri kakovostnega vhoda. Mnogokrat stvari ocenjujemo zgolj vizualno in izberemo tisto, kar pritegne naš pogled, kar je pri izbiri vhodnih vrat iz aluminija napačen pristop. Vhod je tisti, ki notranjost loči od zunanjosti in nas tako zaščiti pred nepridipravi, zato je pri njegovi izbiri potrebno pomisliti na varnostno funkcijo. Pirnarjevavhodna vrataiz aluminija prispevajo k občutku varnosti v lastnem domu, saj se za njimi počutimo, kot če bi živeli v pravi graščini, ki jo obdaja visoko obzidje. Če pa želimo izkoristiti vse prednosti aluminija kot materiala, a nam je kljub temu všeč tudi les, se lahko odločimo za enkratno kombinacijo obeh materialov. Vhodna vrata naj ne bodo le privlačna na pogled, temveč tudi kakovostna z vidika varnosti in vizualno usklajena z okolico. Kadar je fasada svetlejša, izberemo temnejši vhod in obratno.Vhodna vrata iz aluminija so v zadnjem času zelo aktualna, saj se tudi v Sloveniji ljudje vse pogosteje odločajo za nakup tovrstnih vrat.

vhodna vrata po naročilu

Kdaj se lotiti izbire vhodnih vrat iz aluminija?

Najprej moramo dobro premisliti glede lastnosti, ki jih pričakujemo od novega vhoda. Šele nato je smiselno obiskati pohištvene salone in si ogledati različne možnosti. Napako pogosto storimo takrat, kadar se izbire lotimo pri novogradnji, ko še ne vemo, kako bo opremljena notranjost objekta. Prehitevanje z izbiro vsekakor ni dobro. Tako se hitro zgodi, da se notranjost nikakor ne ujema z zunanjostjo, posledica tega pa je nezadovoljni stanovalec. Vhodna varnostna vrata aluminij po naročilu rešujejo tudi to težavo, saj so v celoti prilagojena željam, potrebam in pričakovanjem stranke. Minimalistično opremljenost hiše lepo zaključi vhod v tradicionalnem slogu, za vse, ki želijo izstopati, pa so na voljo vhodna vrata aluminij v različnih barvnih odtenkih, z najrazličnejšim okrasjem in zanimivimi oblikami kljuk. Za vsakogar se najde prava rešitev.

Kako poskrbeti za varnost doma?

Edini pravi odgovor je s pravilno izbranim vhodom. Auminijasta vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem pa tudi z zasteklitvijo in odpiranjem na podlagi prstnega odtisa pripomorejo k večji varnosti med bivanjem. Preverimo, ali imajo aluminijasta vhodna vrata certifikat, ki potrjuje, da so bila preizkušena in da ustrezajo standardom varnosti. Prave vhode za ljubitelje udobja najdete pri Pirnarju - tam nas čakajo mojstrska ročna dela, dovršene oblike in brezhibno izdelani detajli.

PRIVOŠČITE SI VHODNA VRATA PO NAROČILU

Aluminijasta vhodna vrata, ki jih uporabnik prilagodi sebi

Pri Pirnarju že od samega začetka sledimo reku - kdor ne sega po popolnosti, še odličnosti ne doseže. Vsaki stranki želimo ponuditi le najboljše, zato vedno poiščemo prave načine, s katerimi nato dosežemo zastavljen cilj. Pirnar aluminijasta vhodna vrata so plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Ljubezen do popolnosti se kaže v izboru dragocenih materialov, natančnosti izdelave, brezhibnosti površin in eleganci linij. Če tudi vam ni vseeno, kako je videti vhod v vaš dom, je Pirnar pravi odgovor. Izberite poljubno dimenzijo, poljuben slog in eno od desetin oblik znotraj tega sloga. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne. Obiščite naše salone in izberite svojega Pirnarja - vhodna vrata iz aluminija, ki vas bodo zagotovo navdušila.

vhodna vrata Pirnar