Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata na prstni odtis: moderna vhodna vrata z obsvetlobo za hišo

Alu vhodna vrata Pirnar so več kot zgolj vhodna vrata. So mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. Naša vhodna vrata za hišo so plod drzne zasnove in domiselne izvedbe. Izbor najboljših materialov, natančna izdelava, brezhibnost površin in eleganca - vse to so Pirnar moderna vhodna vrata, kjer ima vsak detajl svoje mesto in svoj pomen. Alu vhodna vrata lahko popolnoma prilagodite sebi oziroma vašemu okusu. Izberete lahko poljubno dimenzijo, slog in eno od desetin oblik znotraj tega sloga. Na voljo imate tudi različne barve in obdelavo površin.

Neskončne kombinacije za popoln vhod

Vhodna vrata vam lahko opremimo z obsvetlobo. Na ta način lahko spustite tudi v svoj dom prijetno svetlobo in toploto. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je toliko kombinacij, da boste tudi najbolj zahtevni okusi lahko dobili ravno tisto, kar potrebujete - vrhunska vhodna vrata! Inovacije na področju vhodnih vrat se ne kažejo le v mojstrski izvedbi, temveč tudi v tehnični dovršenosti. Med izjemnimi dosežki vhodnih vrat Pirnar so tudi vhodna vrata na prstni odtis.

vhodna vrata z obsvetlobovhodna vrata na prstni odtis

Vhodna vrata Pirnar - inovacije na področju vhodov

Podjetje Pirnar je vodilni evropski inovator na področju vhodov oziroma vhodnih vrat. Izdelujemo jih iz aluminija, lesa ali pa v kombinaciji obeh vrhunskih materialov. Naša alu in ostala vhodna vrata spadajo med najbolj občudovana in brezkompromisno izdelana vrata na trgu. Se sprašujete, kaj Pirnar vhodna vrata loči od ostalih vrat? Predvsem naša filozofija! Nič ni nemogoče in vse je pomembno. Vsak naš vhod je izpiljen v elegantno mojstrovino, naši izdelki pa so prepoznavni po ročno izdelanih detajlih, ki jih noben stroj ne more tako natančno in dovršeno izdelati. Za svoje inovacije na področju vhodnih vrat za hiše redno prejemamo nagrade. Za edinstveno oblikovanje smo med drugim prejeli tudi prestižni nagradi nemškega Sveta za oblikovanje German Design Award 2017 in German Design Award Special Mention 2015. Med inovacije vhodov sodijo 3D vratno krilo, inovativni načini lastne osvetlitve vhoda, vhodna vrata na prstni odtis oziroma skriti čitalnik prstnega odtisa, utopni ročaji z odpiralnim mehanizmom itd. Pirnar vhodna vrata so vhodi, ki vzbujajo občudovanje, zato so naši kupci odločni perfekcionisti z izdelanim okusom, ki uživajo v lepem.

Vhodna vrata na prstni odtis - moderna vhodna vrata za najbolj zahtevne okuse

V podjetju Pirnar imamo visoke cilje. Česar koli se lotimo, izvedemo brezhibno, največ pozornosti pa posvečamo podrobnostim. Vsak detajl je pomemben na poti do popolne celote. Pri svojem delu smo drzni in vedno iščemo nove poti. Česar še nimamo, to izumimo. Kar nam manjka, to izdelamo. Naša pozornost je usmerjena v inovacije, da lahko vam ponudimo samo najboljše. Verjamemo, da je vse mogoče. In prav zato so naša vhodna vrata mojstrstvo. Med inovacije sodijo tudi vhodna vrata na prstni odtis, ki so moderna vhodna vrata z obsvetlobo ali brez, opremljena s skritim čitalcem prstnega odtisa. Naša vhodna vrata na prstni odtis bodo navdušila vsakega, ki stopi pred njih, saj nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike, ki plenijo pozornost tako z različnimi nivoji površin kot tudi s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo.

Vhodna vrata za hišo z obsvetlobo ali brez, ki vlivajo samozavest

Alu vhodna vrata kot tudi lesena ali kombinirana vrata so vrhunska vhodna vrata, ki imajo lahko tudi do 14 centimetrov debelo vratno krilo. Zaradi svoje debeline in posebne konstrukcije je vratno krilo izjemno togo in čvrsto. K temu pripomore tudi kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega spajanja elementov.V podjetju Pirnar smo prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila, prvi uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla tudi nove estetske možnosti. Naša inovacija je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar še dodatno izboljšuje izolativnost vhodnih vrat za hišo.