Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata ALU - kombinacija trajnosti in inovativnosti

Vhodna vrata ALU imajo pred drugimi alternativami nesporno prednost, saj je njihova življenjska doba izjemno dolga, kar je glede na to, da kupujemo vhodna vrata za stanovanje pogosto le enkrat v življenju, izjemnega pomena. Ob tem nudijo odlično toplotno zaščito in notranjost ohranjajo toplo tudi v mrzlih zimskih dneh, hkrati pa predstavljajo učinkovito izolacijo tudi poleti. Primerna so tudi za vse, ki se spopadajo s hrupom iz okolice, saj nudijo tudi dobro zvočno zaščito in tako poskrbijo, da vladata v notranjosti tišina in mir.

Vhodna vrata ALU imajo še druge nesporne prednosti, ki jih ne gre spregledati. Omogočajo številne inovativne kombinacije in prilagodljiv dizajn. Odločite se lahko za moderna vhodna vrata, tradicionalen videz ali domačno toplino. Mogoče jih je kombinirati z drugimi materiali, kot sta les ali steklo, v podjetju Pirnar, na primer, pa jih prilagajamo še na druge načine. Vsi tisti, ki si želijo osvetlitev, se lahko odločijo za vhodna vrata z obsvetlobo, prilagoditi pa je mogoče tudi kljuke, tolkala, potezala in ključanice. Te so lahko klasične ali sodobnejše, ki se odpirajo s čitalnikom prstnega odtisa.

vhodna vrata ALUvhodna vrata z obsvetlobo

Ostale prednosti vhodnih vrat ALU

Kadar gre za dom, je varnost gotovo na prvem mestu. Vhodna vrata iz aluminija so čvrsta, robustna in toga. V podjetju Pirnar jih ojačamo še z do 14 centimetrov debelim vratnim krilom ter kvalitetnimi profili Schüco, kar še izboljša njihovo trdnost. Vhodna vrata ALU so lepa in estetsko oblikovana ter ne glede na izbrani stil polepšajo stavbo in njeno neposredno okolico. Ob tem pa je aluminij še okolijsko prijazen in razgradljiv material, kar dandanes prav tako ni zanemarljivo.

Kakšna naj bodo vhodna vrata za stanovanje?

Občutek za estetiko je oseben in individualen, a vhodna vrata za stanovanje morajo opravljati več funkcij. Izberemo robustna in trdna vrata, za katerimi se bomo počutili varno, učinkovito morajo zaustavljati vdor hladu ali vročine v notranjost, zoperstaviti se morajo vetru in vlagi, ob tem pa pričakujemo, da bodo tudi lepa in okras doma.

Pred nakupom je dobro premisliti, kako si svoj vhod predstavljamo, če smo brez inovativnih idej, pa za navdih pobrskamo po spletu ali obiščemo katerega od priznanih salonov. Izberemo lahko barve, ki bodo poudarile fasado ali kak drug detajl hiše, ki nam je všeč, lahko pa se odločimo tudi za nevtralno barvo, ki se učinkovito zlije z vsem.

Premislimo, ali nam ustreza tradicionalen način odpiranja ali bi morda presedlali na čitalec prstnih odtisov, ki spada med inovativnejše ideje, kako učinkovito zaščititi dom ter hkrati sebi olajšati vstop.

Z vrati lahko poudarimo eleganco svojega doma, toplino domačnosti ali se spogledujemo s sodobnimi trendi v oblikovanju.

Mogoče je kombinirati tudi več materialov, na primer aluminij in les ali steklo. Steklo, ki ga uporabljamo v podjetju Pirnar, je varno in trpežno, a hkrati v predsobo spušča tudi dnevno svetlobo, kar je še posebej pomembno pri stanovanjih, ki takoj za vhodom nimajo oken.

PREVERITE PONUDBO VHODNIH VRAT ALU