Aluminijasta vhodna vrata s tehnologijo odklepanja na prstni odtis


Pirnar vhodi iz aluminija, ki jih je mogoče naročiti tako v enokrilni kot v dvokrilni izvedbi, so izdelani iz okrepljenih, debelih in trpežnih profilov, obodnih tesnil in steklenih plošč, ki vhodu zagotavljajo popolno zaščito in odpornost na različne vremenske razmere in nastanek poškodb ter hkrati nudijo nadstandardno toplotno izolacijo. Za dodatno zaščito doma imajo aluminijasta vhodna vrata lahko vgrajene tudi specifične tehnološke in nadstandardne varnostne rešitve, kot je dodatno varovanje s tečaji, dodatek profila iz nerjavečega jekla, samodejni mehanizem mehanskega zaklepanja ter elektronski večtočkovni ali ročni sistem za zaklepanje. Za dodatno varnost in udobje pa je slovenski proizvajalec ročno izdelanih vhodnih vrat Pirnar na področju pametnih vhodnih vrat razvil, poleg nadstandardnih izolacijskih lastnosti vrat, 3D-vratnega krila in popolnoma ravnega vhoda, tudi skriti čitalnik prstnih odtisov. Pametna vhodna vrata na prstni odtis zato predstavljajo najmodernejši elektronski sistem odklepanja in zaklepanja vhodnih vrat, ki bo sčasoma nadomestil uporabo tradicionalnih ključev.

vhodna vrata


Vhodna vrata s pametnimi ključavnicami in s sistemom zaklepanja z dotikom

Pirnar vhodi omogočajo varno in praktično zaklepanje in odklepanje vhodnih vrat s pomočjo vgrajenih pametnih ključavnic, s katerimi se lahko lastnik stavbe poveže preko telefona, ki ima nameščeno brezžično ali Bluetooth povezavo ter določeno aplikacijo. Preko telefona lahko lastnik preveri, ali so vhodna vrata zaklenjena in se hkrati poveže z varnostnimi kamerami in elektronsko razsvetljavo. Najvarnejši sistem zaklepanja vhoda z dotikom pa predstavlja biometrični način upravljanja vrat s ključavnico na prstni odtis. Aluminijasta vhodna vrata na prstni odtis podjetja Pirnar predstavljajo edinstveno inovacijo, saj je sistem čitalnika prstnih odtisov hkrati enostaven za uporabo, na drugi strani pa zagotavlja mnogo višjo stopnjo varnosti, v primerjavi s štiri mestno kodo na običajnih čitalcih. Pri tem so prstni odtisi unikatna lastnost lastnika stavbe, pri čemer imajo številne neponovljive vzorce, zato jih nepridipravi ne morejo zlorabiti, kot bi to lahko dosegli s krajo ključev ali razmeroma lahkim dostopom do varnostne kode ali podatkov na telefonu.


OneTouch vhodna vrata na prstni odtis

OneTouch aluminijasta vhodna vrata imajo na željo novega lastnika vgrajeno inovativno tehnologijo odklepanja vhoda s skritim oziroma nevidnim samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom s čitalnikom prstnih odtisov, ki je viden le lastniku objekta. Zato tak vhod predstavlja najbolj osebna vhodna vrata, kjer čitalnik po unikatnem prstnem odtisu prepozna lastnika. Ob tem se potezalo na vhodu samodejno izvleče, okolica se istočasno ustrezno razsvetli, vhodna vrata pa se odklenejo. Lastniku ni potrebno vhodnih vrat ročno zapirati, saj imajo Pirnar vhodi OneTouch vgrajeno varnostno samodejno zapiranje in poseben vzmetni mehanizem, kjer se aluminijasta vhodna vrata nekaj sekund po samodejnem zaprtju spremenijo nazaj v ravno ploskev brez potezala.

Aluminijasta vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata Optimum Armo Comfort Electro  

Aluminijasta vhodna vrata Armo Comfort Electro iz kolekcije Optimum nudijo zanesljiv sistem odklepanja vhoda s čitalcem prstnih odtisov, zato omogočajo dodatne posodobitve varnosti in udobja. Optimum vhodi so izdelani iz večslojne konstrukcije in večtočkovne varnostne ključavnice z varnostnimi cilindri z obojestranskim delovanjem ter masivnimi kavlji. Nadgrajena Optimum aluminijasta vhodna vrata z sistemom Armo Comfort Electro pa omogočajo povezavo s sistemi daljinskega upravljanja in čitalniki prstnih odtisov. Pri tem inteligentni čitalnik s pripadajočo elektronsko tehnologijo skrbi za samodejno in varno odklepanje in zaklepanje vrat.


Pirnar Theatrica kot prva pametna vhodna vrata na svetu 

Pirnar Theatrica vhodna vrata predstavljajo najnovejšo inovacijo za edinstveni sistem za prepoznavanje obraza. To so popolnoma samodejna masivna vhodna vrata, ki nimajo potezala s čitalnikom za prstne odtise, temveč imajo vgrajen brezdotični sistem za prepoznavanje obraza, ki daje vtis vhodne stene. Ko lastnik stopi pred vhod in pogleda predse, sistem zazna njegov obraz in vrata se samodejno odprejo in nato zaprejo. Inovativna pametna vhodna vrata s samodejnim odpiranjem in zapiranjem brez dotika bo mogoče naročiti v lesu, kamnu, steklu ali aluminiju. Če potrebujete nasvet ali dodatne informacije o naročilu in lastnostih Pirnar Theatrica vhodnih vrat, kontaktirajte naše strokovne svetovalce.