Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata – moderna rešitev za vaš dom

Aluminijasta vhodna vrata so si v zadnjih letih oziroma celo desetletjih izborila primat. Mnogi vidijo v njih idealen spoj moderne estetike in funkcionalnosti. Zagotovo gre za izjemno varno opcijo, kar pa seveda velja le v primeru, da so izdelana zares kakovostno in z uporabo najsodobnejših postopkov. Za to pa mora imeti proizvajalec dovolj znanja in izkušenj. Kvalitetna vhodna vrata – aluminijasta ali iz izbranega materiala –  so dolgoročna investicija, zato naj bo nakup opravljen premišljeno, na podlagi natančnega primerjanja različnih opcij in nato izbire najboljšega ponudnika …

Moderna vhodna vrata

Moderna  vhodna vrata – diskretna ali malce bolj izstopajoča

Za začetek moramo poudariti, da besedna zveza moderna aluminijasta vhodna vrata nima enoznačnega pomena. Drži sicer, da so za moderen dizajn običajno značilne dokaj prečiščene, enostavne linije, vendar pa obstaja ogromno možnosti za igranje z detajli. Tisti, ki želite aluminijasta vhodna vrata, ki bodo takoj pritegnila pozornost in očarala z neponovljivostjo, izberite nekoliko kompleksnejše oblikovne rešitve. Za vse, ki prisegate na spoj modernih linij in brezčasne elegance, pa pridejo v poštev nekoliko bolj umirjeni modeli, ki se diskretno zlijejo s podobo vašega doma. Če so torej moderna vhodna vrata (aluminijasta, pa tudi iz drugih materialov) oblikovno precej različna, kaj je tisto, kar jih druži? Povezovalni element so zagotovo najsodobnejše tehnične značilnosti, ki poskrbijo za resnično optimalno varnost, hkrati pa za udobno in enostavno uporabo. Tovrstne moderne nadgradnje, za katere se lahko kot naročniki danes odločite, so na primer odklepanje s prstom (zaznavanje vašega edinstvenega prstnega odtisa), celoviti protivlomni sistemi, dodatna osvetljava z obsvetlobami itn. Moderna vhodna vrata so tako takšna, ki so v celoti prilagojena vašim konkretnim željam in potrebam, tako glede funkcionalnosti kot estetike.

Aluminijasta vhodna vrata lahko poskrbijo za dobro izolacijo

Sodobno zasnovana in izdelana aluminijasta vhodna vrata pomenijo bistveno manjše energetske izgube v primerjavi s tistimi iz preteklosti. Če so vaši stroški ogrevanja trenutno zelo visoki, je morda krivo prav dotrajano stavbno pohištvo. Menjava torej nikakor ni nepotreben strošek, ampak vam bo na dolgi rok prihranila precej denarja, zato gre pravzaprav za izjemno pametno investicijo. Kvalitetna vhodna vrata, ustvarjena oziroma prilagojena po meri naročnika/specifičnega objekta, pa ne bodo poskrbela le za zmanjšanje toplotnih izgub, ampak bodo hkrati pripomogla k boljši zvočni izoliranosti vašega doma. Posledično se vam ne bo več treba spopadati z motečim hrupom, ko boste potrebovali mir za delo ali počitek.

Kvalitetna vhodna vrata

Vhodna ALU vrata, ki so ustvarjena z dodatkom lesa

Zelo priljubljena izbira danes so aluminijaste izvedbe, ki so kombinirane z lesom. Izolacija je v tem primeru običajno še boljša kot pri izključno aluminijasti izvedbi, saj velja les za odličen naravni izolator. Vhodna ALU vrata, dopolnjena z lesom, so kot nalašč za tiste, ki cenite napredek in razvoj, obenem pa ne podcenjujete tradicionalnih materialov, ki vsekakor prinašajo številne prednosti. Trdnost, ki jo prispevajo aluminijasti elementi, in toplina lesa se tu združita v kombinacijo, ob kateri je težko ostati ravnodušen.

Kvalitetna vhodna vrata po meri – izberite sanjski model

V podjetju Pirnar za vas že več desetletij izdelujemo vrhunska kombinirana, lesena in aluminijasta vhodna vrata. Odločite pa se lahko tudi za izključno aluminijasta. Predstavimo vam prednosti, ki jih imajo posamezni tipi, in vam pomagamo pri odločitvi. Za začetek vas vabimo, da si ogledate naše kolekcije PURE, MULTILEVEL, CLASSICO in PREMIUM, v katere so vključeni tako aluminijasti in leseni kot kombinirani modeli. Seveda pa je nato pri posameznih modelih možna prilagoditev po meri – barve, dodatna obsvetljava, odklepanje na dotik itn. Če izberete podjetje Pirnar, vam torej ne bo treba pristajati na nikakršne kompromise, ampak bomo poskrbeli, da dobite natanko tisto, kar želite!

PREVERITE PIRNARJEVE MODEE VHODNIH VRAT >>