Vgradni kamin po vaši meri


Nudimo pestro paleto različnih kaminov

Podjetje Peči Keramika d.o.o. je sodobno podjetje, ki vam nudi celovite storitve, ki se nanašajo na peči, štedilnike, zidane kuhinje in kamine. Sem sodijo svetovanje, prodaja, strokovna montaža, dostava in zagotavljanje servisne službe. Garancija za brezhibno delovanje naših izdelkov velja 24 mesecev.

Kotni kaminiNudimo vam veliko različnih vrst kaminov, ki se med seboj razlikujejo po načinu kurjenja (peleti, drva, kamin na drva in pelete), obliki (stenski kamini, kotni kamini, kamini za osrednji del prostora,…), uporabljenem materialu in dizajnu. Ker je ponudba zares obsežna, smo povsem prepričani, da boste tudi vi lahko našli primernega za svoj prostor. Kamin za vas izdelamo po naročilu (pri tem vam nudimo svetovanje ter obisk na domu za natančen odvzem mer), lahko pa se tudi odločite za nakup tipskega kamina priznanih proizvajalcev. Poleg različnih notranjih vgradnih kaminov lahko pri nas dobite tudi vso potrebno opremo zanje, sem sodijo pribori za kurjenje in čiščenje kurišč, sesalci za pepel, orodja za peko v krušnih (kmečkih pečeh), čistila za stekla kaminov, ognjevzdržne barve v obliki sprejev, tesnilne vrvice iz kamene volne različnih dimenzij, itd.


Kako izbrati pravi kamin?

Izbira kamina je lahko za marsikoga precej stresna, saj je potrebno upoštevati več kriterijev. Tistim, ki imate na voljo veliko prostora se bodo čudovito podali ležalni kamini, za majhne prostore pa priporočamo manjše kotne kamine, ki ne zavzamejo veliko prostora. Kot način stalnega ogrevanje se bolje obnesejo ležalni kamini, ki imajo sposobnost večurnega akumuliranja toplote. Po drugi strani pa so toplozračni kamini primerni za ogrevanje v prehodnih obdobjih (jeseni in spomladi), saj začnejo prostor ogrevati že kmalu po tem, ko smo v njih zakurili. Eden izmed pomembnih kriterijev je tudi način ogrevanja: poznamo kamine na drva, na pelete, kamine na drva in pelete, bioetanol, … Kamini na drva nam pričarajo prijetno prasketanje in mehkejše obrise ognja, po drugi strani pa je kurjenje kaminov na pelete lažje in bolj regulirano. Za večino ljudi pa je seveda pomemben tudi cenovni vidik. Vgradni kamini so nekoliko dražja investicija od kaminskih peči, vendar pa nam njihov klasični videz najlažje prikliče romantično in nostalgično vzdušje, po katerem v sodobnem času marsikdaj hrepenimo.

 


Peči Keramika d.o.o. | Privlačni kamini za prijetno in enakomerno ogrevanje prostorov – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Podbevškova 18
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 39 35 750
07 39 35 765
Seznam fraz
Kamin, Vgradni kamin, Kotni kamini
ZEMLJEVID