Z izdelki EuBiome lahko učinkovito vplivate na vaš imunski sistem

EuBioma so učinkovita prehranska dopolnila, ki sledijo principom celostne in biološke medicine. Z njihovo uporabo boste kvalitetno in učinkovito pospešili naravne procese regeneracije v telesu, s pomočjo katerih boste ugodno vplivali na vaše telo v stresnih trenutkih. Telo bo imunsko bolje pripravljeno, poleg tega pa bomo s pomočjo uživanja Multi EM Fermenta in ostalih izdelkov EuBiome (NADH, Neotosil, Asta omega 3) poskrbeli za zaščito vaših celic. Vse skupaj bo vodilo v boljše počutje in manjše število obolenj.

Krepitev imunskega sistema

Vsi se zavedamo, da naporen tempo življenja in stres, ki mu je danes podvržen prav vsak izmed nas, slabo vpliva tako na naš imunski sistem kot tudi na presnovne procese, kar lahko vodi v razvoj različnih bolezni, poleg tega pa tudi v procese hitrejšega staranja. Najpogostejše težave, ki nam jih prinese stres, so med drugim tudi dolgotrajnejši glavoboli, slabost, utrujenost, bolečine v vratu in ramenskem obroču, nespečnost, pa tudi pogostejša virusna in vnetna obolenja.  Ravnovesje v telesu lahko ponovno vzpostavimo s produkti Eubioma.

Prehranska dopolnila


Kaj je Multi EM Ferment in kako deluje?

Multi EM Ferment

Eden izmed vodilnih produktov EuBiome je Multi EM Ferment. Multi EM Ferment je večstopenjsko fermentiran napitek z efektivnimi mikroorganizmi in rastlinskimi metaboliti. Multi EM Ferment ima pozitiven vpliv na imunski sistem, celično zaščito, energijo, koncentracijo, spomin in razpoloženje. Uporablja se tudi kot antioksidant. Priporočen odmerek je 20ml na dan, ki ga lahko zaužijemo naenkrat ali pa si odmerek razdelimo na tri dele. Če je naš želodec nekoliko bolj občutljiv in nam pogosto postane slabo, lahko Multi EM Ferment raztopimo tudi v kozarcu vode in ga preprosto popijemo. Tako bomo zmanjšali koncentracijo napitka in naš želodec bo manj obremenjen.

Multi EM Ferment

je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (kar predstavlja okrajšavo za “Effective microorganisms”), kjer za visokim številom različnih dobrodejnih mikroorganizmov stoji poglobljeno znanje o njihovi pravi kombinaciji za blagodejno delovanje na homeostazo črevesnega mikrobioma in posledično na celotno zdravje. Čarovnija kombinacije EM je predvsem v tem, da mikroorganizmi medsebojno delujejo v popolni harmoniji. Njihovo delovanje bi lahko opisali kot delovanje najbolj precizno uglašenega orkestra, kjer inštrumenti z medsebojnim dopolnjevanjem ustvarjajo čudovito simfonijo. Specifična zasnova dobrodejnih mikroorganizmov EM vpliva tudi na porast pomembnih nevtralnih mikroorganizmov v črevesnem mikrobiomu, med katere štejemo tudi Bakteroide. Večstopenjska fermentacija posnema naraven proces človeške prebave. V tem procesu se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v manjše elemente (kot so na primer antioksidanti, encimski delci, minerali, vitamini, desnosučna (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna biodostopna hranila za celice. Vse to naše celice nahrani z najpomembnejšimi elementi in jim tako zagotovi zdrav razvoj.

Multi EM Ferment nam bo s svojim delovanjem ponudil zaščito celic, krepitev imunskega sistema, več energije, izboljšal pa bo tudi spomin, koncentracijo in razpoloženje. Da bo njegovo delovanje kar se le da učinkovito, vam svetujemo, da ga kombinirate z ostalimi izdelki EuBiome:

  • NADH Original Instant Power NADH Original Instant Power - Stabiliziran NADH: NADH je esencialen kofaktor, ki sodeluje v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Biološka oblika vodika (NADH), ki nastaja v telesu, v vsaki celici reagira s kisikom. V tej reakciji se ustvari energija v obliki adenozin trifosfata (ATP). ATP energijo celice uporabljajo za proizvodnjo vseh esencialnih komponent potrebnih za optimalno delovanje celic. To vključuje tako celično jedro, kot mitohondrije – celične elektrarne, pa tudi celično membrano. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo.
  • Neotosil: Gre za inovativno prehransko dopolnilo, ki se lahko pohvali s ciljno zasnovanim kompleksom biodostopnih polifenolov s celovitim hranilnim spektrom. Ker številne situacije, s katerimi se srečamo v življenju, pripeljejo k hitrejšemu procesu staranja, pa tudi k slabšemu delovanju različnih bioloških funkcij, je dobro, da zaužijemo hrano, bogati z antioksidanti, ki bo preprečila škodo, ki jo telesu povzroča stres. Omenjen prehranski dodatek pozitivno vpliva na regeneracijo črevesne sluznice in tako naši prebavi pomaga pri tem, da vsrka vsa kvalitetna hranila, ki jih potrebujemo za normalno delovanje.

Kje kupiti Multi EM Ferment in kakšna je njegova cena?

Če se tudi vi sprašujete, kje kupiti Multi EM Ferment in druge prehranske dodatke, vam lahko pomagamo mi. V bio prodajalna Norma smo pripravili vse prehranske dodatke, ki jih potrebujete za premagovanje stresa in za dobro delovanje vašega imunskega sistema. Svoje police smo založili z izdelkom Multi EM Ferment, ki je primeren tudi za otroke. Preverite ceno Multi EM Fermenta v količini 500 ml v naši spletni trgovini.

Multi EM Ferment lahko uživajo tudi otroci. Za določanje odmerkov za otroke obstajata Clarkovo in Youngovo pravilo, ki se ju nekje generalno držimo v zahodni in osrednji Evropi;

 Clarkovo pravilo; odrasla oseba v povprečju tehta 70 kg in glede na to težo preračunamo odmerek za otroke. Npr. odrasla oseba 20 ml, 15 kg težek otrok = 20 ml / 70 * 15 = 4,3 ml

 Youngovo pravilo gre po starosti otroka. Pri obeh obstajajo odkloni, zato so to samo smernice.

V primeru dodatnih vprašanj smo ves čas na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, z veseljem pa vam bomo na vprašanja odgovorili tudi v eni izmed naših poslovalnic, kjer nas lahko obiščete.