Vrtne hiške za orodje in vrtni nadstreški iz izjemnega polikarbonata


Kdor ima vrt, potrebuje tudi vrtno hiško za orodje. V njo lahko zelo praktično pospravite vse potrebne in priročne pripomočke za delo na vrtu, sicer pa so takšne vrtne lope precej univerzalne in nudijo široko uporabnost. Če nimate dovolj prostora v hiši, lahko vanje naložite različne druge predmete in opremo. Tako se lahko notri znajde kak športni artikel, kolo, delovni pripomočki in oprema in še kaj. Vse to bo v takšni vrtni lopi na varnem, če bo pravilno in trdno postavljena in bo iz najkakovostnejših materialov, ki bodo trajni, odporni na vremenske vplive, udarce in UV-sevanje.

Takšen osupljiv sodoben material je polikarbonat, katerega glavna lastnost je predvsem vzdržljivost. Vse prej omenjeno ima v svoji ponudbi podjetje MS Viscom, ki se je zaradi izrednih lastnosti polikarbonata osredotočilo na izdelavo kakovostnih izdelkov iz tega materiala za obogatitev doma in vsakdanjega življenja ter ponuja poleg vrtnih hišk za orodje še vrtne nadstreške, vrtne rastlinjake in zimske vrtove po ugodnih cenah.


vrtna lopa


V vrtnih hiškah je vse pri roki in na svojem mestu


Vrtne hiške za orodje so zelo praktična zunanja oprema vašega doma. Hvaležno skrijejo vse drobnarije in potrebščine, ki ne sodijo v notranje prostore, jih pa nujno potrebujemo ali želimo shraniti. Take vrtne lope so lahko okras vrta, lahko pa načete od časa ždijo v kakšnem kotu in njihovi lastniki lahko samo upajo, da so čim manj opazne.

vrtna lopa za orodje

Si želite postaviti na svoj vrt izvrstno vrtno hiško za orodje, ki bo leta in leta enako lepa, za to pa ne bo zahtevala nobenega vzdrževanja? Idealne za to so vrtne hiške za orodje oziroma vrtne lope podjetja MS Viscom. Prepričale vas bodo na vseh ravneh: glede praktičnosti, videza, varnosti in materiala, ki ostaja nespremenjen ne glede na zunanje vplive, saj daje MS Viscom na svoje vrtne hiške za orodje celo 10 let garancije. Prodajajo jih pod imenom Skylight in sicer v treh barvnih odtenkih – sivi, antracit in rjavi.

Izdelane so iz polikarbonatnih plošč z izjemnimi lastnostmi, katere se praktično pokažejo pri izpostavljenosti različnim neprijaznim zunanjim dejavnikom – od vremena do poškodb. Postavljene so hitro, montaža pa je zelo preprosta, ker so skrbno in natančno zasnovane. V taki vrtni hiški za orodje bo vse takoj pri roki, ker si lahko vanjo poljubno namestite police, pri tem pa bo v vrtni lopi vse na varnem, ker jo lahko zaklenete, in zmeraj bo v njej dovolj svetlobe, saj strešna kritina prepušča svetlobo. Sodobna vrtna lopa MS Viscom vas bo razveseljevala dolga leta, pri tem pa ne bo zahtevala dodatnega vzdrževanja.


Vrtni nadstreški dodajo domu novo širino


Posedanje na vrtu je prijetno le v zelo omejenem časovnem obsegu, ko so razmere zunaj idealne, brez žgočega sonca, vetra, dežja, zato tako rekoč vsak teži k temu, da bi take idealne razmere na vrtu ustvaril sam ali čim bolj podaljšal.

vrtni nadstresek

MS Viscom ponuja rešitve: njihove zelo estetske vrtne nadstreške za terase ali balkone in še bolj celovito rešitev: zimski vrt. Cena obojega je glede na zelo visoko kakovost in uporabnost ugodna, MS Viscom pa poleg tega zanje daje 10-letno garancijo. Gre za vrhunski produkt v različnih velikostih, ki pa je preprosto sestavljiv – projekta se lahko lotite tudi sami. Enako kot vrtne lope so tudi njihovi vrtni nadstreški za terase iz tako rekoč neuničljivih, stabilnih polikarbonatnih plošč.

Posedanje pod tako streho bo prijetno, ker ščiti pred zamakanjem, in varno, ker zagotavlja 100% zaščito pred UV-žarki. V paketu dobite poleg strešnih plošč na klik še aluminijaste profile in drogove. Izbirate lahko med vrtnima nadstreškoma Feria (Martina) in Sierra. Oba vrtna nadstreška sta estetsko dovršena in moderne oblike.


Zimski vrt za neskončno posedanje ob vsakem vremenu


Še en korak naprej od MS Viscomovega vrtnega nadstreška je z vseh strani zaprt zimski vrt, cena in vse druge očitne prednosti pa vas bodo prepričale in očarale. Tako kot vrtna lopa ali nadstrešek, je tudi zimski vrt narejen iz polikarbonata, tu pa najbolj izstopa še ena njegova odlika: da je polikarbonat toplotnoizolativen.

Ob izjemnih lastnostih polikarbonata za zimski vrt, bo cena za podaljšek in povečanje bivalnega prostora več kot dostopna, tako da so zdaj sanje o lastnem zimskem vrtu na dosegu vaših rok. Strokovna ekipa MS Viscoma vam postavi zimski vrt glede na vaše potrebe in okoliščine – lahko na velikanski terasi, ki se odpira iz dnevne sobe, lahko pa tudi na majhnem balkonu.


 zimski vrt


Vrtni rastlinjaki za obilico pridelka vse leto


Še nekje se polikarbonat izkaže kot vrhunski material: pri vrtnih rastlinjakih. V ustrezni temperaturi in sončnem obsevanju bo pridelek na voljo vse leto. MS Viscom vsem vrtnarskim navdušencem ponuja dva različna tipa: Vrtni rastlinjak Hybrid je zelo funkcionalen in vzdržljiv, vrtni rastlinjak Glory pa je še nekoliko izpopolnjen in omogoča tudi poljubno povečevanje, ker je modularen. Je nekoliko masivnejši in prenese točo. Oba sta hitro postavljena, dela pa se lahko lotite sami.

vrtni rastlinjak