Sedežna garnitura, ki se prilega prostoru - kdaj izbrati kotno?

Sedežna garnitura je osrednji del dnevnega prostora, zato ni vseeno, kakšno izberemo. Že sama odločitev za nakup nove sedežne garniture ni enostavna, še posebej, če se soočamo s prostorsko stisko. V tem primeru je odlična rešitev kotna sedežna garnitura z odličnim prileganjem kotu sobe, ki je bil doslej povsem neizkoriščen. Ključnega pomena je, da si vzamemo čas, pretehtamo ponudbo, ki jo imamo na voljo in izberemo tisto pravo sedežno garnituro po našem okusu. Pri izbiri se nikoli ne osredotočamo zgolj na izgled, saj je to prva napaka, ki jo storimo. Pomembnejše od izgleda je namreč ogrodje, od katerega je odvisna življenjska doba moderne kotne sedežne garniture. V salonu lahko preizkusimo tudi vzmetenje, saj je prav dobro vzmetenje tisto, ki nam omogoča kakovostno in sproščeno posedanje ob klepetu z nam najdražjimi. Ker gre za kos pohištva, ki je namenjen večletni uporabi, je še posebej pomembno izbrati kotno sedežno garnituro, ki nam bo služila več let. V kolikor v obstoječi ponudbi ne najdemo primerne zase oziroma za našo dnevno sobo, imamo odlično možnost izdelave po meri oziroma po naročilu, kar pomeni, da si lahko ustvarimo svojo sanjsko sedežno garnituro - takšno, kot je nima nihče drug. Tako kot kotna sedežna garnitura, je tudi možnost izdelave po meri odlična rešitev v primeru soočanja s prostorsko stisko.

Sedežna garnitura po naročilu

Več o sedežnih garniturah po meri >

Potrebno si je vzeti čas za razmislek

Preden se odločimo za nakup sedežne garniture, ki nam je v vseh pogledih všeč, razmislimo, ali dimenzijsko ustreza prostoru, ki ga imamo na voljo. Ali nam ustrezajo njene barve? Ali se bo slog izbrane kotne sedežne garniture lepo podal k ostalemu pohištvu in dekorativnim izdelkom v naši dnevni sobi? Med pestro ponudbo sedežnih garnitur v razstavnih salonih brez dvoma najdemo pravo za čisto vsak okus, le vzeti si moramo čas za razmislek in ogled različnih možnosti, če pa se nam vseeno zgodi, da ne najdemo tiste prave, pa si jo lahko damo izdelati po meri. Preden se dokončno odločimo za nakup, preučimo vse možnosti in se dodobra prepričajmo, da je izbrana kotna sedežna garnitura zares primerna za nas.

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma

Največkrat je prav dnevna soba tista, v kateri preživimo največ prostega časa in v kateri z veseljem poklepetamo s prijatelji, ki so nas obiskali. Da bodo ti trenutki še bolj dragoceni in zares sproščeni, poskrbi udobna sedežna garnitura, izdelana iz kakovostnih materialov, ki so prijazni do kože in prijetni na otip. Pri tem ne pozabimo na funkcionalnost kotne sedežne garniture. Če prijatelji večkrat prespijo pri nas, lahko izberemo takšno z ležiščem, ki se v trenutku spremeni v posteljo. V salonu sedežnih garnitur Natuzzi boste našli elegantne sedežne garniture, tudi kotne, v nevtralnih barvah, ki se podajo k čisto vsakemu kosu pohištva.

Kotna sedežna garnitura po meri

Nudimo vam tudi možnost izdelave po meri oziroma po naročilu, saj želimo čisto vsaki stranki ponuditi najustreznejšo rešitev. Moderne sedežne garniture si lahko ogledate tudi v naši odprodaji, v kateri so sedežne garniture na voljo tudi do 60% ceneje. Izbirajte med barvami, ki so vam všeč in s pomočjo naših kotnih sedežnih garnitur v svojo dnevno sobo vnesite pridih domačnosti. V naši bogati ponudbi boste zlahka našli tisto, kar iščete, v željeni barvi, saj je Natuzzi nepremagljivo udobje z najnaprednejšimi tehnologijami.