Škoda - akcija za vse voznike


Škoda akcija za vse voznike pomeni izjemno ugodne cene in Škoda popuste, ki vas ne bodo pustili hladne! Naj tudi vas prepričajo kvaliteta, zanesljivost, udobje in izjemni ceniki Škoda avtomobilov v Avto hiši Malgaj. Z dolgoletnim obstojem na trgu in s številnimi zadovoljnimi kupci smo dokazali, da smo avto hiša, vredna zaupanja in ugleda. Naša Škoda akcija vključuje: ugodne cene, zanesljive avtomobile, rabljena in servisirana vozila ter večletno garancijo na vse modele.

VEČ O SERVISIH VOZIL ŠKODA TUKAJ


Preverite Škoda Fabia akcijo, Škoda Octavia akcijo ter ostale modele Škoda avtov v akciji (Škoda Citigo, Rapid, Škoda Yeti, Kodiaq in Škoda Superb), ki so razstavljeni v naših salonih, dostopni pa so tudi na spletni strani podjetja.


Škoda akcija za poletje z novim avtomobilom


Škoda Fabia akcijaBliža se poletje in čas dopustov. Vožnja na počitnice bo varnejša s servisiranim in zanesljivim avtomobilom, ki jih ponujamo v okviru Škoda akcije, vaše popotovanje pa bo gotovo tudi bolj udobno. Priporočamo vam različne modele Škoda Fabia v akciji. Izbirate lahko med manjšimi izvedbami, primernimi za mestno vožnjo, meda katerimi sta Škoda Fabia v akciji in Fabia Combi Monte Carlo, ali med večjimi Fabia Combi, Fabia Combi Family in Fabia Combi ScoutLine, ki vam nudijo več prostornosti in udobja med potovanjem, tako da vam ne bo potrebno preveč premišljevati, kaj na dopust vzeti in kaj pustiti doma.


Škoda Fabia - akcija za ugodnejši nakup


Škoda akcijaLe zakaj bi kupili dražji avtomobil, če lahko izkoristite našo ugodno Škoda akcijo in kupite kvaliteten in preverjeno zanesljiv avtomobil po ugodnejši ceni? Škoda akcija nikakor ne pomeni slabšega avtomobila, le prihranek pri nakupu. Prav vsa vozila so servisirana in v brezhibnem stanju, za kar je poskrbel naš odličen Škoda servis.
Preverite rabljena vozila Škoda, ki jih ponujamo na naši spletni strani:http://www.malgaj.com/ in se prepričajte o ugodnih cenah. Trenutno so vam na voljo izjemni popusti avtomobilov Škoda Fabia v akciji.