Whey proteini - akcija prinaša popust na že tako ugodne cene!

Whey proteini ponujajo možnost za enostavno popestritev vašega jedilnika. Zaužijete jih lahko praktično kjer koli, brez posebne priprave, in tako priskrbite svojemu telesu kakovostne beljakovine. Najboljši whey proteini so tisti, ki vsebujejo visok delež beljakovin. To so t. i. izolati, katerih cena je sicer nekoliko višja od koncentrata, vendar je pri aktivnih športnikih to zagotovo investicija, ki se vam bo obrestovala.


Kaj so whey proteini in komu so namenjeni?


Najprej je treba poudariti, da whey proteini ne morejo v celoti nadomestiti raznolike prehrane, katere pomemben del so prav proteini. Te najdemo v različnih živilih, ki jih vsakodnevno uživamo. Določeni okoliščine pa povzročijo potrebo po njihovem povišanem vnosu, pri čemer nam lahko pridejo zelo prav whey proteini. Uporaba teh je najbolj pogosta pri športnikih, priročni pa so tudi za vse tiste, ki imajo zaradi različnih razlogov težave z doseganjem priporočenega dnevnega vnosa beljakovin. Tako je uporaba whey proteinov zelo praktična za ljudi z želodčnimi težavami, ki težko zaužijejo večje količine trde hrane. Whey proteini so pravzaprav koncentrirana sirotka, ki nastaja pri predelavi mleka v sir. Ne gre torej za umetno snov, zato whey proteini niso nevarni za vaše zdravje, če ostajate v okvirih priporočenega vnosa.


Whey proteini v akciji - ne zamudite!


V spletni trgovini Legrasport vas čakajo najboljši whey proteini po ugodnih cenah. Med njimi najdete tudi proteine Everbuild Whey Build. Gre sicer za koncentrat, a proteini Everbuild Whey Build izstopajo z visoko vsebnostjo beljakovin (22 gramov na odmerek) in tako poskrbijo za optimalen učinek. Pozorni bodite tudi na naše akcije whey proteinov, ki prinašajo še posebej ugodne cene. Kakovost in zelo dostopna cena sta tako glavni odliki, s katerima se lahko pohvalijo naši whey proteini. Akcija whey proteinov in drugih izdelkov poteka vseskozi, zato bodite pozorni na poseben zavihek v naši spletni trgovini. Morda ujamete popust na natanko tisti izdelek, ki ste ga nameravali kupiti!

whey proteini v prahuwhey proteini akcija

Preverite tudi ostalo ponudbo prehranskih dopolnil:

AMINOKISLINE

BELJAKOVINE

QUAMTRAX ISO WHEY