Sirotka sodeluje pri razstrupljanju telesa in skrbi za zdravje ter dobro počutje


Na spletni strani podjetja Legra d.o.o. lahko najdete kvalitetna prehranska dopolnila za šport in zdravje: sirotka, kreatini, energijski napitki itd. Sirotka, ki je vir beljakovin, vsebuje aminokisline v idealnem razmerju, telo jo zlahka izkoristi, tako da je sirotka po treningu primerna tudi za športnike. Vsekakor pa ne smemo zanemarjati povezave sirotke in zdravja - ugodno deluje na počutje, krepi imunski sistem in razstruplja telo, zato je pomembna v vsakdanji prehrani, obenem pa imata sirotka in hujšanje pomemben vpliv za tiste s prekomerno težo.

Sirotka zdravje

PREVERITE NAŠO CELOTNO PONUDBO

Sirotka - v preteklosti stranski produkt sedaj pomembna za zdravje


Sirotka nastane kot stranski produkt mleka in je pomembna za zdravje. V preteklosti so jo sicer kar zavrgli, a kmalu se je izkazalo da gre za najbolj kvaliteten del mleka. Beljakovine v sirotki krepijo imunski sistem z nastajanjem glutationa, ki je antioksidant, in uničuje proste radikale ter tako aktivno pripomore k razstrupljanju telesa, zato je sirotka izjemno pomembna za zdravje in dobro počutje. Sirotka in zdravje sta v izjemno tesni povezavi, saj je sirotka bogata s kalijem in rudninami in se uvršča med najbolj koristna živila za zdravje.


Beljakovine v sirotki pomembne za obnovo in izgradnjo telesnih tkiv


Sirotka ima v primerjavi z ostalimi viri beljakovin zelo razvejano verižno zgradbo, kar zagotavlja obnovo in izgradnjo tkiv. Beljakovine v sirotki človeško telo brez težav izkoristi, kar pomeni, da so idealne za športnike, ki dosegajo izjemne fizične napore. Sirotka po treningu bo nahranila vaše mišice na zdrav in naraven način. Sirotka je tako primerna za zdravje, dobro počutje, obenem pa je nezanemarljiv tudi pomen sirotke in hujšanja za ljudi s prekomerno težo. Ker je sirotka mlečni izdelek se zaradi daljše obstojnosti shranjuje v prahu in je odličen prehranski dodatek, cena pa je sorazmerna s kvaliteto. Prepričani smo, da bo izboljšala vaše počutje, zato se odločite za nakup sirotke v Legasportu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Sirotka beljakovine Legra Sport