Sirotka za mišično maso, obnovo mišic in močnejši imunski sistem

Sirotka je stranski produkt izdelave sira. Njene koristi (npr. dvig imunskega sistema) so znane že dolgo, zato ima pomembno mesto v prehrani mnogih ljudi, pogosto tudi kot whey proteini oziroma sirotka v prahu. Hranilna vrednost sirotke v prahu se pri posameznih izdelkih sicer nekoliko razlikuje, a bistvo je, da najdemo v koncentrirani sirotki za mišično maso predvsem beljakovine v zelo velikih količinah. Tako je izdelek idealen za vse športnike.


Poceni sirotka za mišično maso


V spletni trgovini Legrasport vam je na voljo zelo kakovostna sirotka v prahu. Cena je pri nas kljub kakovosti izdelkov precej ugodnejša kot pri konkurenci. Vrhunska kakovost in ugodna cena sirotke v prahu pa nista edina razloga, zakaj se odločiti za nakup v naši trgovini. Ponujamo vam namreč tudi zelo bogato izbiro izdelkov, med katerimi boste zagotovo našli tisto, kar iščete. Poleg tega smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja. Zavedamo se namreč, da imajo predvsem začetniki pogosto težave pri izbiri sirotke za mišično maso in drugih izdelkov. Tako se denimo pogosto pojavlja vprašanje, katera je najboljša sirotka - izolat ali koncentrat. Sirotka v obliki izolata je dobra izbira za vse, ki se želite v čim večji meri izogniti ogljikovim hidratom in maščobam, poleg tega pa izolat ne vsebuje laktoze. Z veseljem vam bodo odgovorili tudi na druga vprašanja, saj želimo, da izberete najboljši izdelek zase.


Velika izbira prehranskih dopolnil


Sirotka za mišično maso spada med najpogostejša dopolnila za športnike, v naši trgovini pa najdete še mnoge druge izdelke, ki vam bodo pomagali pri vzdrževanju aktivnega življenjskega sloga. Med drugim lahko tako pri nas kupite esencialne aminokisline BCAA, ki jih telo ne more tvoriti samo in ki vam bodo pomagale pri še hitrejšem napredku. Svoje zdravje pa lahko zaščitite in izboljšate z mnogimi drugimi izdelki iz naše ponudbe. Med najbolj priljubljene sodi pegasti badelj v kapsulah, ki bo poskrbel za zdravje vaših jeter.

WHEY PROTEINI

sirotkini proteini v prahusirotka za mišično v prahu