Beljakovine v prahu različnih vrst in okusov po ugodnih cenah

Beljakovine oziroma proteinipredstavljajo osnovne gradnike celic, brez katerih si ni mogoče predstavljati življenja. Sestavljajo jih aminokisline, ki se povežejo v kompleksno strukturo. Brez beljakovin, ki spadajo med makrohranila, ne bi bila mogoča rast in normalo funkcioniranje celic, zato je pomembno, da uživamo hrano, s katero si zagotovimo primeren vnos. A včasih se zgodi, da to zaradi različnih razlogov ni izvedljivo. V takšnih primerih vam lahko pridejo zelo prav proteini (beljakovine) v prahu.


Kdaj je smiselno uživati beljakovine v prahu?


Beljakovine v prahu so povezane z mnogimi stereotipi, češ da gre za umetno, posledično pa nezdravo živilo. To so najpogosteje sirotkine beljakovine v prahu oziroma whey proteini, izdelane pa so lahko tudi iz kazeina ali pa iz rastlinskih sestavin. V nasprotju s pogostim prepričanjem so proteini v prahu povsem varni za uporabo, če upoštevate dnevne potrebe svojega telesa, kar zadeva beljakovine. Proteini v prevelikih količinah lahko namreč povzročijo določene težave, podobno kot to velja za njihovo pomanjkanje. Če se torej držite priporočenih odmerkov, so beljakovine v prahu varen način, da oskrbite svoje telo s snovmi, ki jih potrebuje. Še posebej pogosto jih uporabljajo športniki, tudi rekreativni, ki s hrano ne morejo v celoti zadostiti svojim potrebam po beljakovinah.


V ponudbi tudi beljakovine rastlinskega izvora


Mnogim ljudem sirotkine beljakovine v prahu povzročajo težave ali pa jih enostavno ne želijo uživati, zato vam v Legasportu ponujamo tudi beljakovine, pridobljene iz rastlinskih virov, na primer iz soje, graha ali riža. Na voljo so v različnih okusih, podobno kot sirotkine beljakovine (vanilija itd.) Sirotkine beljakovine in druge vrste beljakovin iz naše ponudbe so produkt priznanih proizvajalcev, ki jamčijo za njihovo kvaliteto in varnost. Preverite še našo bogato ponudbo antioksidantov (pegasti badelj itd.) in mnogih drugih dodatkov za izboljšanje vašega zdravja. Dostava izdelkov bo opravljena v najkrajšem možnem času, odločite pa se lahko tudi za osebni prevzem v Mengšu.

VEČ O AMINOKISLINAH

sirotkine beljakovine vanilijaproteini beljakovine