Aminokisline BCAA za hitrejšo izgubo odvečne maščobe

Aminokisline sestavljajo večje enote, imenovane beljakovine oziroma proteini, ki jih naš organizem potrebuje za številne procese. Pri tem je treba vedeti, da določenih vrst telo ni zmožno tvoriti samo, zato jih je treba vnesti s prehrano oziroma z dodatki - gre za t. i. esencialne aminokisline. BCAA so ena od 8 vrst, ki jih uvrščamo v to skupino.


BCAA - aminokisline, ki jih vaše telo nujno potrebuje


Aminokisline BCAA so med drugim pomembne za preprečevanje poškodb, zato so še posebej ključne za aktivne športnike. Ti jih sicer v telo vnesejo tudi s hrano, a v večini primerov to ne zadostuje. Tako je smiselno razmisliti o dodatkih, ki vas bodo oskrbeli z vsemi nujno potrebnimi snovmi in preprečili mišično razgradnjo. Ena najboljših izbir je MuscleTech Amino Build. Dodatke MuscleTech Amino Build je najbolje jemati malce pred načrtovanim treningom. Še eden od razlogov, zakaj uživati aminokisline BCAA, pa je zmanjšan apetit, ki ga povzročajo. Zaznavanje občutka sitosti je namreč povezana s hormonom, imenovanim leptin, na katerega vplivajo omenjene esencialne aminokisline. Tako se boste precej hitreje znebili odvečnih kilogramov in dosegli formo, o kateri ste vedno sanjali.


Zagotovite telesu vse esencialne aminokisline za še boljše rezultate!


Prav tako zelo pomembna je aminokislina glutamin. Ta se ne nahaja le v živilih živalskega izvora, ampak tudi v določeni zelenjavi, denimo v špinači. Aminokislina glutamin pa je na voljo tudi v obliki prehranskih dodatkov, in sicer kot glutamin peptid ali aminokislina L-glutamin. V določenih okoliščinah telo ne more samo tvoriti te pomembne aminokisline, zato jo je nujno vnašati v telo. Posebej učinkovit je dodatek, ki vsebuje aminokislino L-glutamin, ki ga boste po ugodni ceni našli tudi v spletni trgovini Legrasport. Pri nas najdete tudi ugodne whey proteine (sirotka v prahu), rastlinske proteine, gainerje, kreatin in druga prehranska dopolnila. Kupite lahko tudi različne dodatke za še boljše zdravje, denimo pegasti badelj za jetra, pa tudi kakovostna in udobna športna oblačila.

PREBERI VEČ O PROTEINIH

aminokisline za izgubo odvečne maščobeaminokisline MuscleTech Amino Build