Pegasti badelj v kapsulah za zdrava jetra, žolčnik in lepšo kožo


Pegasti badelj velja za eno najbolj koristnih zelišč. Njegove zdravilne učinke so začeli spoznavati že v davni preteklosti. Po nekaterih podatkih naj bi se uporaba pegastega badlja v zdravilne namene začela že pred več kot 2000 leti. Ne veste, pri čem natančno vam lahko pomaga pegasti badelj? Čiščenje jeter je ena od njegovih najbolj znanih lastnosti, a s tem se njegovo zdravilno delovanje še zdaleč ne konča ...

Pegasti badelj je vsestransko koristna rastlina


Visoka vsebnost flavonoidov je eden glavnih razlogov, zaradi katerega je smiselno uživati prehranska dopolnila, ki vsebujejo pegasti badelj. Čiščenje jeter bo preprečilo številne jetrne bolezni, denimo cirozo in hepatitis. Še posebej tisti, ki pogosteje uživate alkohol, bi morali razmisliti o koristih, ki vam jih lahko prinese pegasti badelj. Zdravje je naše največje bogastvo, zato bi bilo škoda, da ga zapravite. V prid tej zdravilni rastlini govorijo tudi številna strokovna mnenja. Pegasti badelj vam lahko pomaga tudi pri težavah z žolčnikom, saj spodbuja izločanje žolča. Poleg tega bo poskrbel še za boljšo prebavo, ki je osnova našega zdravja. Pegasti badelj pa lahko poleg vsega naštetega koristi tudi tistim, ki se soočate s težavami s kožo.


Ugoden pegasti badelj v kapsulah za boljše zdravje


Pegasti badelj v kapsulah omogoča enostavno doziranje in zaužitje. Uživanje pegastega badlja v kapsulah, ki ga lahko po ugodni ceni kupite v spletni trgovini Legrasport, se bo že kmalu obrestovalo v obliki boljšega zdravja in počutja. Omenimo lahko še, da je pegasti badelj v kapsulah odličen antioksidant, ki bo zaščitil vaše celice pred prostimi radikali. Ogromno razlogov torej, zakaj uživati pegasti badelj! Mnenja tistih, ki že uporabljajo omenjeno prehransko dopolnilo, so zelo pozitivna. V naši trgovini najdete še mnoge druge dodatke za boljše zdravje, na voljo pa so vam tudi kakovostne beljakovine v prahu oziroma whey proteini (sirotka) in kreatin.
pegasti badelj v kapsulahpegasti badelj za jetra