Poceni in najboljši proteini na voljo v spletni trgovini Legra sport

Proteini Legara šport

Vas zanimajo poceni proteini? Najboljši proteini po ugodni ceni se nahajajo v spletni trgovini Legra sport. Beljakovine ali proteini (ang.) so osnovni gradbeni element vsake mišice ter pomemben element pri mnogih hormonskih procesih.Nujno so potrebni za učinkovito regeneracijo mišičnega tkiva po napornih vadbah ter za rast in razvoj telesa.

V zadnjih letih je postalojasno, da ljudje, ki veliko trenirajo, potrebujejo več proteinov od dnevno priporočenegavnosa in da so večji vnosi relativno varni. Ker pa je trg zasičen z različnimi poceni proteini, (cena odvisna od trgovine do trgovine), je težko vedeti, kateri izbrati.

V spletni trgovini lahko izbirate med poceni proteiniiz različnih virov, kot so sirotka, rumeni grah, riž in govedina. Na voljo so tudi mešanice tako živalskega kot rastlinskega izvora. Izbira prehranskih dopolnil je velika in cenovno raznolika. Tudi poceni proteiniso lahko najboljši proteini.

Najboljši proteini za rast mišic - najbolj priljubljena je sirotka najboljši proteini cena

Ko govorimo o proteinskih dopolnilih, moramo vedeti, da niso vsiproizvedeni na enak način. Proteine lahko klasificiramo na:

  • koncentrate, ki vsebujejo 70-80 procentov beljakovin, preostanek pa sestavljajoogljikovi hidrati, minerali, vlaga (voda) in maščobe;
  • izolate, katerim odstranijo več nebeljakovinskih delovin jih tako vsebujejo do 90% ter manjši del neproteinskih hranil; in
  • hidroizolate: izraz hidrolizat se nanaša na prisotnost delno prebavljenih proteinov,vključno s polipeptidi in peptidi.

Sirotka je daleč najbolj priljubljeno beljakovinsko dopolnilo, saj vzpodbuja rast mišic inizgubo maščob. Prebavi in absorbira se hitreje kot drugi proteini, je manj pokvarljiva, lažje pa jo vzamemo s seboj tudi na treninge, saj je pomembno, da se proteini vnesejo v telo takoj po vadbi, da se mišice začnejo čim prej obnavljati. Sirotka mišice tudi ohranja in poskrbi za njihovo rast, hkrati pa tudi krepi imunski sistem. Sirotka ima največjo vsebnostaminokislin (BCAA).

Obiščite spletno trgovino Legra sport in se prepričajte, kako poceni so lahko najboljši proteini. Vabljeni.

PEGASTI BADELJ

DVIG TESTOSTERONA