Whey oskrbuje telo z aminokislinami za izgradnjo mišic in regeneracijo


Whey ali po slovensko sirotka je stranski produkt pri sirjenju mleka, ko izstopijo mlečne maščobe in beljakovine kazein. Kjub temu da ne vsebuje maščobe, je hranilno bogata, vsebuje kalij in rudnine, obenem pa so aminokisline v whey beljakovinah v idealnem razmerju, zato omogočajo odličen izkoristek. Whey proteine lahko dobite v obliki koncentratov ali izolatov, na voljo pa imate več različnih okusov whey proteinov, kot sta čokolada in vanilija. Pomembna je uporaba whey proteinov in pa doziranje whey proteinov, ki je po navadi primerno po treningu za hitrjšo regeneracijo. Poiščite svoj prehranski dodatek whey na naši spletni strani in nahranite telo na zdrav način.

Whey beljakovine


Whey - izolat, koncentrat in mix


Whey kot prehransko dopolnilo delimo v dve vrsti - koncentrat in izolat. Proteinski koncentrat ima visoko biološko vrednost, medtem ko se izolat proizvaja zaradi odstranjevanja maščob in je tako v najščistejši obliki. V naši ponudbi poleg zgoraj naštetih beljakovin whey lahko dobite tudi mix whey dodatkov. Koncentrat v prahu vsebuje veliko koncentracijo maščobe in ima po navadi najnižjo ceno, izolat v prahu whey beljakovine ima visoko vrednost proteinov in nič maščobe, zato so cene nekoliko višje, medtem ko ima mix proteinov izolata in koncentrata dobro kvaliteto z visokimi vrednostmi aminokislin in je tako zelo razširjen med strankami, prevsem zaradi dostopne cene. Whey proteini so na voljo v različnih okusih med katerimi je najbolj priljubljena čokolada.

KONTAKTIRAJTE NAS


Whey beljakovine povečajo mišično maso in skrajšajo čas regeneracije


Whey beljakovine so pomembne za naše telo, saj skrbijo za hitro regeneracijo, obenem pa so pomembne pri izgradnji mišic in moči, zato jih uporabljajo predvsem aktivni športniki. Seveda pa ne smemo pozabiti na pravilno uporabo whey proteinov in doziranje whey proteinov. Najbolje jih je jemati po opravljenem treningu, ko je telo v t.i. katabolnem stanju in se tako lažje regenerira. Prepričani smo, da bodo whey dodatki pomagali tudi vam.

Whey beljakovine