Stenske ploščice za kopalnico vrhunskih proizvajalcev

Stenske ploščice za kopalnico lahko v salonu keramike Keramtrade izberete v skladu z vašimi lastnimi željami in estetskimi predstavami. Poalgajo oz. oblagajo tako talne kot tudi stenske površine, zato so vam ravno na tem področju ponudili tudi najširši spekter izbire kvalitetnih kopalniških ploščic.

Če se torej odločate za prenovo prostora s tušem ali banjo, se oglasite v njihovih prostorih s pestro izbiro vrhunskih keramičnih izdelkov ter druge opreme svetovno priznanih proizvajalcev!

keramicne-ploscice-za-kopalnico

Kakšne naj bodo sodobne stenske ploščice za kopalnico?

• Kakovost materiala.
Stenske ploščice za kopalnico so med najbolj raznolikimi kopalniškimi materiali, saj je na voljo izredno veliko različnih vzorcev in oblik. Trendi sodobnega bivanja so oblikovanje pomaknili do mehkih linij in zemeljskih vzorcev, ki zahtevajo samo najbolj kakovostne materiale. Ker gre za opremo, ki jo bomo uporabljali še desetletja, se splača investirati v kvalitetno in priznano znamko. Pri tovrstni izbiri ste lahko sigurno v kvaliteten produkt, z manj možnostmi zdrsa in višjo stopnjo izolacije za vaša tla.

• Naraven videz.
Vse bolj pogosto je, da si izbiramo stenske ploščice za kopalnico v naravnih, zemeljskih tonih in materialih. Prevladujejo sivi, bež, rjavkasti in oker toni, seveda pa so še vedno priljubljene tudi palete bele in črne ter pastelnih barv. Nikakor pa ni narobe, če si želite bolj dinamičnih in živih odtenkov, saj tudi ti še vedno ostajajo priljubljeni. V nadaljevanju rpedstavljamo širok spekter možnosti, ki vas čakajo v salonu, veliko pa jih jep rikazanih tudi na spletni strani.

• Odličnost dizajna.
Dizajn ali oblikovanje je tisto, zaradi katerega se sploh odločimo za določen model. Sledite lahko svojim najbolj skritim željam in najdete nekaj, kar vam resnično ustreza. Izbira je skoraj neomejena in estetika modelov, ki so na voljo, je neizmerna. Vaša največja težava bo samo za kaj se odločiti. 


Keramične ploščice za kopalnico tudi v izrisu

Če se lotevate adaptacije ali prenove stanovanja, potem se le obrnite na Keramtrade! Za popolno predstavo o tem, kako bodo izgledale končne keramične ploščice za kopalnico, vam njihovi strokovnjaki pomagajo z natančnim izrisom polaganja ter opreme prostora, sam načrt pa potem spremenijo tudi v realnost. Njihovi izkušeni sodelavci vam bodo s pomočjo natančnega računalniškega programa izrisali načrt za polaganje v vašem prostoru ter za postavitev druge želene sanitarne opreme.

Keramične ploščice za kopalnico lahko izberete v barvi, motivu, dimenzijah ter vzorcih po svojih osebnih željah. Pri izbiri najustreznejših modelov in dizajnov za vašo specifično situacijo vam bojo vselej tudi z veseljem strokovno svetovali ter vam tako omogočali bivanje v udobnem domu. Nikar ne omahujte, temveč jih obiščite v razstavno prodajnem salonu keramike, kjer si lahko ogledate del obsežne kvalitetne ponudbe!

keramika-za-kopalnico

Salon keramike: keramika za kopalnico in še več

Salon keramike Ljubljana je prava meka za vse, kar je povezano z izbiro ustreznih modelov in oblik za vaš prostor. Izkušeni strokovni delavci vam zagotavljajo natančno polaganje izbranih modelov, adaptacije ter prenove vašega prostora s tušem ali banjo in novogradnje po vaših lastnih predstavah in željah. Ponudba talnih in stenskih oblog modelov pa je navsezadnje izjemno obširna, zatorej boste zagotovo našli neka kar bo ustrezalo vaššim željam in potrebam!


Katere lastnosti morajo imeti ploščice v kopalnici?

Nazadnje poglejmo še, katere lastnosti morajo imeti keramika za kopalnico oz. ploščice v kopalnici, ne glede na to, kateri model si boste izbrali. Pomembno je namreč, da izpolnjujejo nekaj bistvenih kriterijev:

 • Trajnost in vzdržljivost.
  Vaša izbira naj bo trpežna in trajna, kar pa določa tudi način montaže oziroma namestitve. Takšnega projekta se nikakor ne lotevajte sami, če niste vešči v tem. Zaupajte strokovnjaku, ki vam bo izbrani model položil natančno. Izberite model, ki bo trden ne glede na to, kaj stoji ali se premika po njem.

 • Odpornost na umazanijo, madeže in udarce
  Pazite na zašito in glazuro izbranega modela. Biti mora odporen na vse vrste umazanije in madežev. Naj bo takšen, da ga je lahko čistiti. Madeži ne smejo ostajati na površini, temveč se morajo enostavno izprati z vodo ali čistilom za tla. Zmerni udarci s topimi predmeti ne smejo biti zaznavni. Izogibajte se občutljivim izbiram.

 • Higieničnost.
  Ker površina ne zadržuje vlage ali alergenov, je tovrstna izbira higienična opcija za prekrivanje tal ali sten. Njihovo enostavno čiščenje pa vzdrževanje še olajša. Tudi zaradi tega so pogosto nameščene v bolnišnicah ali kuhinjah oziroma povsod, kjer je nujno zagotavljati visok nivo higiene.

 • Zaščita proti drsenju in proti ognju
  Manj drsne izbire so tiste, ki nimajo leska, zato bodite pri odločanju pozorni na to, kdo bo med najpogostejšimi uporabniki ter kje bo prostor namestitve (stena ali tla).
  Ne pozabite na ognjevarnost in veliko izolativnost ploščic, katera dodatno zaščiti vaš prostor. Zagotovite sebi in svojim bližnjim varno in kakovostno bivanje.

keramicne-ploscice-v-kopalnici