Pošlji povpraševanje

Zunanje ploščice KeramTrade odlikuje eleganca in kvaliteta

Terase, balkone, bazene in še mnogo več, vse to lahko olepšajo zunanje ploščice. Ne samo, da bodo zunanje talne ploščice poskrbele za izjemen izgled in občutek topline vašega doma, temveč so izjemna zaščita tal, povsem enostavne za vzdrževanje in najbolj pomembno, ne vsrkavajo umazanije. Talne ploščice so vzdržljive, dolgo obstojne, hipoalergene, nimajo vonja in so negorljive. Za pravo eleganco tal in občutek mehkega dotika so zunanje talne ploščice KeramTrade prava izbira.

Zunanje ploščice so čudovit dodatek domu, vendar kadar želimo narediti nekaj izjemnega in lepega na pogled, moramo pri materialih najprej pogledati na kvaliteto. Talne ploščice podjetja KeramTrade bodo to kvaliteto zadovoljile in celo presegle, poleg tega pa lahko izbirate tudi med večimi barvami in imitacijami kot so les, kamen, kovine, lakirane površine ali celo usnje. Pri tem moramo posebej opozoriti na zunanje talne keramične ploščice, ki jih odlikuje izjemna odpornost proti mehanskim poškodbam, vremenskim vplivom ter nihanju temperature.

Zunanje ploščice in talne ploščice so predstavljene tudi v naši galeriji. Vzemite si čas in preglejte široko ponudbo kvalitetnih zunanjih talnih ploščic podjetja KeramTrade.

Pošlji povpraševanje
 • Zunanje ploščice

  Zunanje ploščice Zunanje ploščice

 • Zunanje talne ploščice

  Zunanje talne ploščice Zunanje talne ploščice

 • Talne ploščice

  Talne ploščice Talne ploščice

 • talne keramične ploščice

  talne keramične ploščice talne keramične ploščice

 • Talne zunanje ploščice

  Talne zunanje ploščice Talne zunanje ploščice