Parketarstvo v Ljubljani: parket, primeren za talno gretje različnih dimenzij

Parketarstvo - specializirani smo za prodajo in polaganje parketa in ostalih notranjih in zunanjih talnih oblog. Poleg kakovostnega parketa pa lahko v naši ponudbi najdete tudi dekorativne in konstrukcijske plošče, gradbeni les, furnir in rezan les, notranja vrata in okovje. Ponujamo pa vam tudi kakovostne storitve in usluge, in sicer hitro dostavo kupljenega blaga, razrez in robljenje, polaganje talnih oblog in montažo notranjih vrat ter vam nudimo tudi ostala marketinška orodja in podporo. Parketarstvo s kvalitetnim parketom in pestro izbiro, kjer boste primeren parket našli tudi najbolj zahtevni okusi, je doma v Ljubljani. Vzemite si čas in nas obiščite v razstavno prodajnem salonu v Ljubljani in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri parketa. Obrnite se na prodajnega svetovalca in sepred obiskom salonapredhodno dogovoriteza prost termin.

parketarstvo

Frischeis - parketarstvo z izkušnjami!

V podjetju J. u. A. Frischeis d. o. o. boste našli le kakovostne izdelke vodilnih in priznanih proizvajalcev. Zanesljiva kakovost, zavedanje odgovornosti in dolga leta izkušenj in pridobljenega znanja so nas povzdignila v sam vrh slovenskih trgovcev lesa in lesnih materialov. In ne brez razloga. Izjemno visoke zahteve glede kakovosti nimamo le za izdelke v programu, nudimo vam tudi visokokakovostne prodajne storitve in usluge. Frischeis ves čas skrbi za razvoj, investira na svojih prodajnih mestih in na tak način prispeva h krepitvi lokalne ekonomije. Naša poslovalnica se nahaja v Ljubljani. Če iščete kakovosten parket, potem dobrodošli pri nas. Naše parketarstvo vam ponuja veliko izbiro dekorjev, debelin in dimenzij. Potrebujete tudi zanesljivega izvajalca, ki bo poskrbel za polaganje parketa? Ponudbo s ceno vam lahko pošljemo, če nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje.

parketarstvo ljubljana

VEČ O UGODNI CENI PARKETA TUKAJ!

Polaganje talnih oblog - naj delo opravijo strokovnjaki!

Poleg prodaje visokokakovostnega parketa, vam na področju parketarstva ponujamo tudi dodatno storitev, in sicer polaganje talnih oblog. Izvajamo vse vrste parketarskih del - poskrbimo za izravnavo tal z izravnalnimi masami, izdelujemo podkonstrukcije, postavljamo parket, poskrbimo tudi za montažo izgotovljenih parketov in montažo zaključnih letvic. Prav tako pa vam na področju parketarstva ponujamo storitev brušenja parketa, poliranja in lakiranja. Izvajamo tudi montaže zunanjih podov: okrog bazenov, teras, zunanjih stopnišč, ki jih na željo stranke s posebnimi sredstvi impregniramo in jim s tem podaljšamo življenjsko dobo. Prav tako pa izvajamo meritve vlage in svetovanje na vašem domu. Naši strokovni delavci niso zgolj zaposleni, so strokovno usposobljeni posamezniki, ki bodo poskrbeli za to, da bo delo opravljeno nič manj kot popolno. Vse informacije v zvezi s ceno parketarskih storitev, vključno s polaganjem parketa, lahko dobite v našem salonu v Ljubljani.

Parket, primeren za talno gretje - naša izbira je pestra!

Parketarstvo v Ljubljani vam ponuja različne vrste parketov, različnih priznanih proizvajalcev. Med njimi boste našli tudi parket, primeren za talno gretje. Vsak, ki se odloča za prenovo doma, ve, da si največje udobje lahko pričaramo prav s talnimi oblogami. Talne obloge v vsakem domu predstavljajo izraz naše osebnosti, pravilna izbira pa lahko zelo vpliva tudi na kvaliteto bivanja. V našem prodajnem salonu lahko izbirate med različnimi parketi (na voljo so različne dimenzije, debeline in dekorji), kmečkimi podi, vinili, laminati in pluto. Katalog talnih oblog, vključno s parketi, se nahaja tudi na naši spletni strani.

Notranje talne obloge Eurowood lastne blagovne znamke

V naši ponudbi boste našli visokokakovostne parkete (trislojni gotovi parket), vinilne in laminatne talne obloge Eurowood lastne blagovne znamke. Med izredno iskanimi parketi je zagotovo troslojni gotovi parket, ki je sestavljen iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa (približno 3,5 mm), srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja.Najbolj pogoste dolžine oziroma dimenzije so 1800-2200 mm, 130-200 mm širine in debeline med 11-15 mm. Parket ima zelo enostaven način polaganja - plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk, ki bistveno skrajša čas montaže. Suhomontažni sistem polaganja zagotavlja hitro in čisto montažo, parket je pohoden takoj po polaganju. V tem primeru se uporablja podložna pena ali pluta, ki omogoča toplotno in zvočno izolacijo. Več informacij o parketu in ceni polaganja vam lahko posredujemo v parketarstvu v Ljubljani!