Parket: cena ugodna! Parket ribja kost bambus ali oreh za talno gretje ugodno!


Parket: cena parketa je pri nas zelo ugodna. Našo ponudbo parketa, kakor tudi ponudbo ostalih notranjih talnih oblog, si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije o želeni talni oblogi. Naša ponudba zajema tudi parkete, ki so primerni tudi za talno gretje. Na voljo so različni dekorji parketa, od oreha do hrasta. Če vas zanima tudi parket bambus, nas kontaktirajte. Parket je klasična talna obloga, ki je izredno priljubljena, saj je kakovostna, trpežna in estetsko dovršena. Polagate ga lahko klasično ali pa se odločite za obliko ribja kost. Ponudba parketa je pri nas raznolika, zato smo prepričani, da boste v ponudbi našli parket, ki vas bo očaral. Vabljeni, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo pri izbiri parketa ustrezno in strokovno svetovali, prav tako pa vam bomo posredovali vse informacije o ceni.

PONUJAMO GOTOVI PARKET


Ugodna cena parketa za talno gretje

Ni vsak parket primeren za talno gretje, v naši ponudbi pa boste našli tudi takšnega. Parket za talno gretje je na voljo v različnih dekorjih, izberete ga lahko v iskalniku notranjih talnih oblog. Ponudba naših parketov je cenovno ugodna, obsega pa celotno barvno paleto, ki jo premore narava - od svetlega lesa, kot je bukev, pa vse do temnega oreha. Vse naše stranke so navdušene nad izjemno estetiko in udobnostjo parketov Eurowood, pa tudi med ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Parket je klasična talna obloga, ki se lahko pohvali z obstojnostjo, hoja po parketu pa je zelo udobna. Cena parketa je pri nas ugodna, kakovost pa vrhunska. Lesena tla, kakršen je parket, že stoletja navdušujejo posameznike, saj parket v vsak prostor pričara prav poseben pridih. Parket je naraven in nam daje občutek domačnosti in varnosti. Les je namreč eden od najstarejših materialov, ki ima odlične tako izolativne kot tudi estetske lastnosti. Cena parketa je več kot ugodna, če vzamete v obzir vse njegove odlične lastnosti. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati.

Parket cena


Eurowood troslojni gotovi parket


Naša ponudba zajema tudi kakovosten troslojni gotovi parket Eurowood, ki je talna obloga, sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa, srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja. Najpogostejše dolžine so 1800-2200 mm, 130-200 mm širine in debeline med 11-15 mm. Spoji so navadno ojačani iz tršega lesa (hrast) ali iz mediapana. Parket odlikuje enostaven način polaganja - plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk. Odvisno od izbranega modela parketa, se lahko odločite tudi za postavitev ribja kost ali pa klasično polaganje. Naša ponudba zajema kakovostni troslojni gotovi parket, ki je primeren tudi za talno gretje.

Parket za talno gretje


Enostavno polaganje parketa


Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže parketa. Suhomontažni sistem zagotavlja hitro in čisto montažo, parket pa je pohoden takoj po polaganju. V tem primeru kot podlogo uporabite podložno peno ali pluto, ki omogoča toplotno in zvočno izolacijo. Parket lahko polagate tudi z lepljenjem po celotni površini na podlago. V primeru lepljenja priporočamo poliuretanski predpremaz, ki zagotavlja boljši oprijem lepila na podlago, deluje kot premaz proti vlagi. Za lepljenje priporočamo dvokomponentna lepila. Hoja po lepljenemu parketu zagotavlja tišji in kompaktnejši občutek pri hoji.

TALNE OBLOGE ZA KUHINJE IN PARKET