Talne obloge v Ljubljani: kraj za nakup talne obloge vinil pvc po ugodni ceni!

Talne obloge - Ljubljana oziroma naš prodajno razstavni salon v Ljubljani je pravi kraj za nakup talnih oblog. Naš prodajni asortima je pester in raznolik. Na voljo so vam kakovostne talne obloge, notranje in zunanje, iz naravnih materialov ali umetnih materialov (vinil, parket itd.). V podjetju J. u. A. Frischeis d. o. o. vam nudimo samo najbolj kakovostne izdelke vodilnih in priznanih proizvajalcev. Skoraj 70 let izkušenj, zanesljiva kakovost in odgovornost - to so naši atributi. Smo največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov, svojo strast do lesa pa delimo ne le s svojimi zaposlenimi, ampak tudi z vami. Naši zaposleni niso le prodajalci, so strokovnjaki in mojstri! Naše vodilo je: vse je mogoče. Strokovno usposobljeni, dobro izobraženi in motivirani zaposleni so temelj našega dela. S široko mrežo poslovalnic, veliko raznolikostjo proizvodov in konstantno zalogo vam zagotavljamo hitro dostavo blaga. In ne le to. Paket naših storitev je še širši: razrez in robljenje, polaganje zunanjih in notranjih talnih oblog, montaža notranjih vrat, podpora in marketing orodja in še in še.

talne obloge

Kakšne talne obloge potrebujete?

V našem podjetju neprestano skrbimo za razvoj, investiramo na svojih prodajnih mestih, tako pa tudi prispevamo h krepitvi lokalne ekonomije. Če razmišljate o prenovi svojega doma ali pa želite vaše stare zunanje talne obloge zamenjati z novimi, ne odlašajte. Obiščite nas v Ljubljani, kjer vam bodo naši strokovni sodelavci z veseljem pomagali izbrati primerne talne obloge za vaš dom, teraso ali poslovni prostor. V Ljubljani pa vam poleg zunanjih (lesene ali talne obloge v kombinaciji lesa in plastike) ponujamo kakovostne notranje talne obloge (parket, vinil oziroma pvc talne obloge, laminat itd.), dekorativne in konstrukcijske plošče, gradbeni les, furnir in rezan les, notranja vrata in storitvene usluge. Vas zanima cena talne obloge vinil? Najbolje, da nas obiščete in skupaj lahko poiščemo najboljšo rešitev za vas.

NUDIMO TUDI TALNE OBLOGE ZA KUHINJE!

Talne obloge vinil in linolej

Preden vam predstavimo našo ponudbo talnih oblog vinil in linolej, poglejmo kakšna je razlika med njima. Linolej je naravna talna obloga, ki je sestavljena iz naravnih materialov in je človeku in okolju prijazna. Gre za izredno elastično talno oblogo, ki je primerna za stanovanjske, industrijske in javne prostore, ki ga vedno bolj uspešno nadomeščajo talne obloge iz umetne mase, predvsem vinil (pvc). Pomembna razlika med njima pa je, seveda, sestava. V naši ponudbi lahko najdete tudi talne obloge vinil. Cena pa je v odličnem razmerju s kakovostjo talne obloge! Več o vinil talnih oblogah si lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini talne obloge tudi naročite. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v salonu v Ljubljani, kjer vam lahko pri izbiri tudi svetujemo.

talne obloge

Kaj je vinil talna obloga?

Vinil oziroma vinilna plošča je moderna talna obloga, vizualno pa vključuje toploto lesa in elegantnost kamna. Z 1,8 mm in 2 mm debelo plastjo vinilnega nanosaje vinilna talna oblogaprimerna tako za zasebne kot poslovne prostore, je izjemno odporna na obrabo in umazanijo, odlikuje jo enostavno čiščenje in vzdrževanje, ne vsebuje škodljivih snovi za ljudi in okolje, je antibakterijska, antistatična, enostavna za polaganje, primerna za polaganje na tla s talnim gretjem in je topla na dotik. Frischeis vam nudi v svojem asortimaju, ki si ga lahko ogledate v Ljubljani, široko paleto dekorjev in vzorcev, od izgleda antičnih tal, običajnih lesnih vzorcev, klasičnih vzorcev, do imitacije kamna.Te moderne talne obloge iz umetne mase so primerne za vse prostore, od stanovanj in pisarn do restavracij, hotelov in trgovin.

Pvc talne obloge na klik - vas zanima cena?

Za te talne obloge lahko rečemo, da so sodobne, praktične, enostavne za vzdrževanje in čiščenje, ponujajo pa tudi prijeten občutek pri hoji. Frischeis nudi s svojo kolekcijo Eurowood talnih oblog, ki ob toplem videzu lesa vsebujejo tudi stilske dekorje kamna, inovativne poudarke. Primerne so tudi za talno ogrevanje, polaganje pa je enostavno - plavajoče polaganje. Vse informacije o ceni in ostale informacije vam bomo posredovali v salonu talnih oblog v Ljubljani!