Notranje talne obloge - ugodna cena za kakovostne talne obloge hrast in ostale dekorje


Notranje talne obloge bodo v vaš dom prinesle prijetno toplino in odlično počutje. Talne obloge v vsakem domu predstavljajo izraz naše osebnosti, zato mora biti izbira notranjih talnih oblog premišljena. Ponujamo vam kakovostne notranje talne obloge po zelo ugodni ceni. Izbirate lahko med naslednjimi notranjimi talnimi oblogami: parketi, kmečki podi, vinili, laminati in pluto. Naša ponudba notranjih talnih oblog, ki so na voljo v različnih lesnih (hrast in ostali) in ostalih dekorjih, zajema talne obloge priznanih proizvajalcev, kot so Kahrs, Admonter in Tilo. Prav tako pa boste v naši ponudbi našli notranje talne obloge Eurowood, ki je naša lastna blagovna znamka. Pod znamko Eurowood tržimo talne obloge priznanih avstrijskih proizvajalcev, in sicer: troslojni gotovi parket, vinilne talne obloge in laminatne talne obloge.

TALNE OBLOGE ZA KUHINJE


Enostavno iskanje primernih notranjih talnih oblog na spletni strani

Če iščete notranje talne obloge hrast ali ostale dekorje, jih lahko hitro in enostavno najdete v našem iskalniku dekorjev notranjih talnih oblog, kjer preprosto vpišete blagovno znamko ali drevesno vrsto. V naši ponudbi boste poleg kakovostnih notranjih talnih oblog našli tudi cenovno ugodne dodatke k notranjim talnim oblogam, in sicer podloge, zaključne letve, pripomočke za montažo in pripomočke za nego. Oglejte si našo ponudbo notranjih talnih oblog in se prepričajte o pestrosti izbire in ugodni ceni.

Kvalitetne talne obloge


Zunanje talne obloge: les ali les v harmoniji s plastiko? Odločitev je vaša!

Zunanje talne obloge so vse bolj priljubljene za ureditev zunanjih površin, kot so terase, balkoni, prostori ob bazenih in dvoriščih. Zunanje talne obloge, ki jih lahko po ugodni ceni dobite pri nas, so estetsko dovršene in pričarajo poseben ambient. Z našimi kakovostnimi zunanjimi talnimi oblogami, les ali WPC talne obloge, boste svoj prostor na prostem uredili v estetsko dovršen prostor, kjer boste z veseljem preživljali svoj prosti čas. Zunanje talne obloge oziroma terasne deske iz lesa nam nudijo prijeten občutek toplote. Les kot naravni material se bo harmonično povezal z okoljem. Ponujamo vam široko paleto lesnih materialov zunanjih talnih oblog, ki se odlično obnesejo pri uporabi na prostem.


WPC zunanje talne obloge

V naši ponudbi pa boste našli tudi terasne deske oziroma zunanje talne obloge WPC (Wood Plastic Composite) - alternativni material za pohodne površine na prostem. Vezna surovina WPC zunanjih talnih oblog združuje vse prednosti lesa z dolgo življenjsko dobo in odpornostjo polimerov. Zunanje obloge WPC iz kompozitnih materialov so izdelane iz mešanice lesa in plastike. WPC talne obloge so proizvedene na ekološki način iz recikliranega materiala brez škodljivih kemikalij. Omenjene zunanje talne obloge so primerne za zunanje terase, poti, balkone, ob bazenih itd. in se uporabljajo za povsem iste namene kot zunanje obloge iz lesa.

Zunanje talne obloge

Dekorativne plošče - oplemenitene iverne plošče hrast, smreka in ostali dekorji

Dekorativne plošče iz naše ponudbe so kakovostne, izbira pa je zelo raznolika. Obsežna povezanost dekorjev z različnimi materiali v naši ponudbi izdelkov vam odpira neskončne možnosti za oblikovanja. Ponujamo vam veliko izbiro dekorativnih plošč za različne namene. Zastopamo vodilne evropske proizvajalce, ki sledijo najnovejšim trendom v pohištveni industriji. Dekorativne plošče hrast, smreka in ostale dekorativne plošče iz naše ponudbe so kakovostne, ponujamo vam le izbor najbolj kvalitetnih materialov. Dekorativne oplemenitene iverne plošče so surove iverne plošče, ki so oplemenitene z melaminsko folijo v različnih dekorjih lesa (smreka, hrast itd.) in ostalih dekorjih (furnir, kamen, kovina itd.). Dekorativne plošče so primerne za pohištveno industrijo, prav tako pa tudi za opremljanje notranjih prostorov. Dekorativne plošče iz naše ponudbe so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, higiensko neoporečne pri dotiku s hrano, odporne proti svetlobi. Prav tako pa se lahko pohvalijo z visoko mehansko (praske, udarci, odrgnine), kemijsko in termično obstojnostjo. Poiščite primerno dekorativno ploščo v našem iskalniku dekorjev. Več o naši ponudbi: https://www.frischeis.si/